Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ülőke, kisszék, bárszék kínálat

Meglepő és mutatós megoldások otthonunkban a bárszékek, üzletben azonban már kevésbé, sőt ott egyenesen „követelmények”. Melyiket vinnénk magunkkal?

Nem szokványos látvány a bárszék, az ülőke, a kisszék a konyha vagy az étkező berendezésében: ha azonban kevés a helyünk, vagy szeretjük az egyedi megoldásokat, esetleg vendéglátó egységbe lenne szükségünk rájuk, ideális választások.

A modern lakásokban egyre többen választják étkezőhelyül a hosszú bárpultot, amelyhez csakis bárszékek csatlakozhatnak.

Akár a konyhaablak elé szeretnénk beülni egy magas asztal mellé és kávézgatva nézni az utcát, akár a konyhapult mellett lenne kedvünk falatozni, választék van bőven.

A mutatós, krómozott acél vagy fém lábakon álló bárszékek bárkinek elcsavarják a fejét!

Ha a klasszikus fekete, fehér vagy piros színeket kedveljük bárszékben, számos modell közül válogathatunk – legyen az lapos ülőfelületű, textilbőrrel bevont, karfás, háttámlás, konzervatívabb vagy teljesen újszerű megjelenésű, egyszínű vagy több színárnyalatú.

Nem túlbonyolított, mégis rafinált külsejű bárszékek várják azokat, akik egyszerű, de szép kisszéket szeretnének: rétegelt lemez ülőfelülettel és háttámlával kaphatók, változatos színekben és megoldásokkal.

Természetesen nemcsak a modern bárszék- és ülőke rajongók lelnek rá a nekik megfelelő modellre.

Aki csupán egy klasszikus széket szeretne, magas változatban, szintén megtalálja számítását: több mutatós külsejű, megkapó árnyalatú bárszék áll rendelkezésre, amelyek gyönyörű tömörfa vázzal és kényelmes kárpitozott- vagy textilbőr ülőfelülettel várják tulajdonosukat.

Ezek a modellek között is találunk azonban modernebb és hagyományosabb külsejűt.

Kisszékek, ülőkék – hokedlik - kiegészítésképpen az asztalunk mellé szintén kaphatók, de ha egy mutatós bárfotel az elképzelés a kávézáshoz, több érdekes darab is rendelkezésünkre áll. Egyes bárszékekhez hozzájuk illő bárasztal is elvihető. Válasszunk kedvünkre: nappaliba, étkezőbe, a konyha pultja mellé és üzletünkbe is jó szolgálatot tesznek!Kapcsolódó cikkek

Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Párnát, takarót és matracvédőt!

Párnát, takarót és matracvédőt!

Minden kiegészítő az ágyhoz...
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?