Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Párnát, takarót és matracvédőt!

Párnát, takarót és matracvédőt! Ha kell egy kis plusz…matracvédő és ágynemű.

Akármilyen szépek is az elején, használat közben sajnos a matracok piszkolódnak. Nem árt nekik a védelem – ahogyan a párnáknak sem. Sőt, a „jól képzett párna” is nagyon hasznos!

A hálószoba vagy a vendégszoba egyik legfontosabb darabja a gyönyörű ágykeret és benne a strapabíró, minden igényt kielégítő matrac. Nagyon jó páros – még jobb azonban, ha az a matrac sokáig tiszta is!

Ahhoz, hogy matracaink újszerű külsejét sokáig megőrizzük, szükségünk lesz egy kellemes védő huzatra. Olyanra, amely könnyen a matracra helyezhető gumírozott végeivel, és az ágybetétet máris megóvtuk a szennyeződésektől!

Ha pedig bepiszkolódik, levehetjük és kimoshatjuk. Pamut bevonatának köszönhetően a matracvédőn igazán jó érzés feküdni, műszál töltete pedig nem hagyja, hogy megtelepedjenek rajta a baktériumok.

A matracvédő természetesen több méretben, sőt vízálló változatban is kapható: gyermekek, idősek és betegek számára.

És mi a helyzet az ágyneművel? Elég kényelmesen alszunk a párnánkon? Biztosítja az egészséges fekvést számunkra?

Ha a régi párna jó tulajdonságait illetően vannak kétségeink, válasszunk újat: egy memory párnát - klasszikus memory anyaggal, hagyományos formában, vagy anatómiai párnát, melynek ergonomikus a kialakítása.

Ezek a párnák azoknak felelnek meg elsősorban, akik magasan vagy oldalt fekve szeretnek aludni. Mindegyik párna többféle méretben lehet a miénk. Ha az egészséges alvást divatos párnával képzeljük el, választhatunk a többféle mutatós színben kapható, formázott viszkoelasztikus habszivacs párna-kínálatból is.

Minden pozícióban biztosítják az egészséges pihenést, színükkel és mintájukkal igazán trendik, fiatalok szobájába különösen illenek. Az élénk huzatok természetesen levehetők és kimoshatók.

Élénk színekben és vidám mintákkal azonban most már valódi dísz párnák is kaphatók, amelyek egycsapásra feldobják az ágy külsejét, hangulatát, sőt karfaként használható párnákat is találunk. Kellemes pihenést!Kapcsolódó cikkek

Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Strapabíró borítás...
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Kanapét vendégágynak!

Kanapét vendégágynak!

Pár éjszakás kényelemhez...
Kanapét a gyermeknek!

Kanapét a gyermeknek!

Egy „felnőttes bútor” a gyerekszobába!
Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!