Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Íróasztalt fenyőben!

Szeretjük a fenyő bútorokat? Szívesen dolgoznánk, tanulnánk egy igazi, természetes hangulatú asztal mellett? Akkor számunkra a fenyő íróasztal a legjobb választás!

Akár tanuláshoz, akár munkavégzéshez szükséges számunkra az íróasztal, egy szép, közepes méretű, praktikus darab bárhol elfér, akár a nappaliban is kialakítható vele egy dolgozósarok.

Ha a fenyő bútorokért rajongunk, tanulóasztalnak, számítógépasztalnak egyaránt választható tömör fenyő íróasztal, amely nemcsak kiválóan harmonizál a berendezéssel, de kellemes és nyugodt hangulatot biztosít a fejtöréshez is. Fenyőből irodai asztalunk is lehet – rögtön otthonosabbá varázsolja a munkahelyünket! Tökéletes kiegészítője persze a gyerekszoba berendezésének is.

Ez e meghitt, barátságos hangulatú bútordarab többféle változatban is a miénk lehet, válasszunk attól függően, milyen típusú tárolórészekre van szükségünk.

Ha csukott ajtó mögött tárolnánk dolgainkat masszív polcokon, akkor az ajtós és 4 fiókos változat való nekünk; ám ha a fiókok is bőven elégnek bizonyulnak hozzá, hogy mindent elhelyezzünk az asztalban, amit szeretnénk, a csak egyik oldalon felsorakozó fiókokkal kiegészülő asztal lesz a tökéletes választás. Hozzá kiegészítőként billentyűzettartó csatlakozik, de ha nem kell, visszatolhatjuk.

Az asztallap utóbbi esetben lehet egyenes – ami kifejezetten íróasztalhoz illik -, de ívelt is, az alá betehető billentyűzettartó miatt.

Monitortartó kiegészítőt ugyancsak kérhetünk az asztalokhoz, így az íróasztalból egycsapásra remek számítógépasztal válik. Manapság persze sokan használnak laptopot, így számukra az egyszerű íróasztal is kiváló irodai asztal…Kapcsolódó cikkek

Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!
Hangulatos evéshez: sarokétkező

Hangulatos evéshez: sarokétkező

A sarok, ami foglyul ejt!
Gyerek író- és számítógépasztalokról

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Jó íróasztalt hosszú távra!
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?
Matracok kókuszból-latexből

Matracok kókuszból-latexből

Kókusz-latexben még jobbat alhatunk!