Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Pakoljunk fenyő gardróbba!

Hogyan csempészhetnénk természetes hangulatot a szobánkba? A fenyő szekrények lehetővé teszik, hogy igazán otthonosan érezzük magunkat: és bennük a ruháink is jó helyre kerüljenek!

Aki a természetes megjelenésű fa bútorokat szereti, alighanem a fenyő szekrények az ideáljai! Valóban nehéz túlszárnyalni a fenyőbútorok meghitt, kellemes, barátságos hangulatát – legyen szó akár a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba, esetleg a vendégszoba berendezéséről, rendkívül otthonossá és meleggé varázsolják azt. Miért ne lehetne hát fenyőből a gardróbszekrény is?

Egy mutatós fenyő gardrób kiválóan beilleszthető a fenyőbútorok sorába, de ha csak egy szoba van berendezve fenyő szekrényekkel és asztallal, akkor is remekül megállja a helyét.

Amellett, hogy remek hangulatteremtő, jól kihasználható is: akár egyszemélyes-, akár kétszemélyes gardróbot választunk, a felakasztandó ruháknak, a polcra pakolható, összehajtogatott holmiknak és a zokniknak, fehérneműnek is bőven lesz hely – hiszen a tágas fenyő gardróbszekrény többféle tárolóhellyel is szolgál.

A 3 ajtó mellett a fiókos rész fölött méretes tükör gondoskodik arról, hogy már a szobában ellenőrizhessük külsőnket.

A két személy ruháinak is elegendő, nagyobb méretű gardrób négy ajtóval – rajtuk dupla tükörrel -, és különböző méretű fiókokkal van felszerelve.

A tükrök rendkívül mutatós, keretezett kivitelezése még szebbé varázsolja a természetességével és praktikus eleganciájával amúgy is elragadó szekrényt.

A fenyő gardróbszekrények olajozott vagy natúr lakkozott színben kaphatók, így akár a világosabb, akár a kissé mélyebb árnyalatot kedveljük, könnyedén beilleszthetjük a szekrényt a szoba hangulatába. Még a kellemes fa illata is csábító!Kapcsolódó cikkek

Szépség

Szépség

Kanapé és a szépség...
Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Mert enni csak kell valahol…
Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!