Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Pakoljunk fenyő gardróbba!

Hogyan csempészhetnénk természetes hangulatot a szobánkba? A fenyő szekrények lehetővé teszik, hogy igazán otthonosan érezzük magunkat: és bennük a ruháink is jó helyre kerüljenek!

Aki a természetes megjelenésű fa bútorokat szereti, alighanem a fenyő szekrények az ideáljai! Valóban nehéz túlszárnyalni a fenyőbútorok meghitt, kellemes, barátságos hangulatát – legyen szó akár a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba, esetleg a vendégszoba berendezéséről, rendkívül otthonossá és meleggé varázsolják azt. Miért ne lehetne hát fenyőből a gardróbszekrény is?

Egy mutatós fenyő gardrób kiválóan beilleszthető a fenyőbútorok sorába, de ha csak egy szoba van berendezve fenyő szekrényekkel és asztallal, akkor is remekül megállja a helyét.

Amellett, hogy remek hangulatteremtő, jól kihasználható is: akár egyszemélyes-, akár kétszemélyes gardróbot választunk, a felakasztandó ruháknak, a polcra pakolható, összehajtogatott holmiknak és a zokniknak, fehérneműnek is bőven lesz hely – hiszen a tágas fenyő gardróbszekrény többféle tárolóhellyel is szolgál.

A 3 ajtó mellett a fiókos rész fölött méretes tükör gondoskodik arról, hogy már a szobában ellenőrizhessük külsőnket.

A két személy ruháinak is elegendő, nagyobb méretű gardrób négy ajtóval – rajtuk dupla tükörrel -, és különböző méretű fiókokkal van felszerelve.

A tükrök rendkívül mutatós, keretezett kivitelezése még szebbé varázsolja a természetességével és praktikus eleganciájával amúgy is elragadó szekrényt.

A fenyő gardróbszekrények olajozott vagy natúr lakkozott színben kaphatók, így akár a világosabb, akár a kissé mélyebb árnyalatot kedveljük, könnyedén beilleszthetjük a szekrényt a szoba hangulatába. Még a kellemes fa illata is csábító!Kapcsolódó cikkek

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!
Mennyezeti csillár és lámpa

Mennyezeti csillár és lámpa

Lámpából dísztárgyat!
Evéshez étkezőasztalt!

Evéshez étkezőasztalt!

Igazi társ az evésben!
Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Hangulatos dohányzóasztal-szett kis terekbe
Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!