Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Lámpát a falra!

Gyermekünk odavan a mesefigurákért? Örvendeztessük meg azzal, hogy a fali lámpájából is ők mosolyognak rá!

Ideális lámpát keresünk a gyerekszoba falára? Szereti csemeténk a népszerű mesefigurákat? Kössük össze a kettőt! Legyen a választás olyan fali lámpa, amelyről kedvenc mesehősei mosolyognak a gyermekre. Kerülhet bármelyik bútor közelébe: a kicsi ágya fölé, a gyerekkanapé mellé, de vigyázzunk: tanuláshoz, sok olvasáshoz nem elegendő ez a világítás.

Ezek a lakberendezési kiegészítők élénk, vidám színekben és gyermekeknek ideális méretben állnak rendelkezésre, különféle alakban: ha a négyszögletes tetszik, a kerek, a csepp- vagy inkább a szélesebb, téglalap formájú, bármelyikből választhatunk.

Válogassunk forma és szín szerint egyaránt, hogy a fényforrás minél jobban illeszkedjen a szoba kiszemelt részébe!

A játékos, műanyagból készült fali lámpa-kínálaton megtaláljuk minden gyermek kedvencét: Micimackót, a Hercegnőket, Pókembert, Csinglinget, vagy akár a Verdák, a High School Musical hőseit.

Ha egy bizonyos árnyalatban nem tetszik a fali lámpa, de a rajta levő mesefigurák igen, egy másik formában biztosan megtaláljuk a megfelelő színt is!

A lámpák, amellett, hogy a gyermek külön kedvenceivé válhatnak, feldobják a szobát és remek hangulatot is árasztanak. Ha azt szeretnénk, hogy gyakran égjenek, válasszunk hozzájuk energiatakarékos izzót. Szerezzünk örömet lámpával!Kapcsolódó cikkek

Franciaágyat kárpittal

Franciaágyat kárpittal

Kárpitozott ágyon kétszemélyes álom
Kanapé gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába

Nekik is fontos a minőség!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!