Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Használjunk bútorápoló szert!

Bizony, ha már egyszer nagyobb összeget szántunk rájuk, ápolásukról is gondoskodnunk kell! Milyen ápolószerekkel bánhatunk a legjobban bútorainkkal?

Tetszik a bőr ülőgarnitúra, amit nemrég vásároltunk? Remekül bevált a kárpitozott kanapénk? Ha azt szeretnénk, hogy minél hosszabb ideig megőrizze szépségét, ne csak rendszeres takarítással gondoskodjunk róla, hanem bútorápoló szerekkel is.

A bőrgarnitúrának fokozott törődést adhatunk bőrápoló balzsam vagy a bőrtisztító gél segítségével. A méhviaszos bőrápoló balzsamok nemcsak táplálják a bőrt, hanem vízlepergetővé is teszik, így természetes szépsége hosszú ideig megmarad.

Kíméletes tisztításukat pedig legokosabb bőrtisztító géllel végezni, amely a szennyeződést és zsírosodást is hatékonyan tisztítja: környezetbarát ápolás minden bőrre és műbőrre!

Ha már bőr, impregnáló spray-jel is hatékonyan védhetjük – mely többfunkciós, akár cipő ápolására is alkalmas.

Tisztító zselével ugyancsak kiválóan takaríthatunk, de ezzel a sokoldalú termékkel nemcsak kárpit és bútor tisztítható: szőnyegen és üvegfelületeken is tökéletesen dolgozik. Folttisztító és takarító egyben.

Ha kerámia, fém és műanyagfelületeket szeretnénk hatékonyan takarítani, válasszuk a tisztító kristályt, mely nemcsak tisztít, políroz és konzervál is: a vizes blokk különösen örülni fog neki. Egyben az autók, lakókocsik és akár hajók műanyag és krómozott felületeit is kiválóan tisztítja.

Velúr és nubuk bőrökhöz az impregnáló spray használható, illetve a velúr tisztítóhab, mely bármilyen színű velúr és nubuk termékre tökéletes, de textilbőr takarítására nem alkalmas!

Mivel bútoraink a legnagyobb elővigyázatosság mellett is megsérülhetnek, a bútorápoló szerek kínálatában bútorjavítókkal is találkozunk: pillanatragasztó és textilragasztó is rendelkezésre áll – ezzel a hatékony pillanatragasztóval szinte mindent megjavíthatunk: alkalmas nemcsak bőr, de fa, kerámia, üveg, fém, műanyag és akár gumi ragasztására is.

Textilragasztóval elébe mehetünk, hogy tovább szakadjanak és már szinte javíthatatlanná váljanak a szövetek, textíliák, sőt ruhák javítására remekül használható.

A maximális tisztítás textíliák esetében könnyedén megoldható a textilfrissítővel, amely nagy segítség a rossz szagok eltávolításában: kellemes gyümölcsillattal fedi el őket.

Ahhoz, hogy a takarítás, fényesítés minél egyszerűbb legyen, nemcsak bútorápoló szerekkel, hanem mikroszálas törlőkesztyűvel is hozzájárulhatunk – megkönnyíti a tisztítást, hiszen magába vonzza a port, ráadásul ha régóta használjuk, kimosható és újra bevethető!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Egyedit és kedveset a gyerkőcnek!
Matracok kókuszból-latexből

Matracok kókuszból-latexből

Kókusz-latexben még jobbat alhatunk!
Én kicsi fotelem...

Én kicsi fotelem...

Az otthoni kedvenc
Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!
Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?