Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Használjunk bútorápoló szert!

Bizony, ha már egyszer nagyobb összeget szántunk rájuk, ápolásukról is gondoskodnunk kell! Milyen ápolószerekkel bánhatunk a legjobban bútorainkkal?

Tetszik a bőr ülőgarnitúra, amit nemrég vásároltunk? Remekül bevált a kárpitozott kanapénk? Ha azt szeretnénk, hogy minél hosszabb ideig megőrizze szépségét, ne csak rendszeres takarítással gondoskodjunk róla, hanem bútorápoló szerekkel is.

A bőrgarnitúrának fokozott törődést adhatunk bőrápoló balzsam vagy a bőrtisztító gél segítségével. A méhviaszos bőrápoló balzsamok nemcsak táplálják a bőrt, hanem vízlepergetővé is teszik, így természetes szépsége hosszú ideig megmarad.

Kíméletes tisztításukat pedig legokosabb bőrtisztító géllel végezni, amely a szennyeződést és zsírosodást is hatékonyan tisztítja: környezetbarát ápolás minden bőrre és műbőrre!

Ha már bőr, impregnáló spray-jel is hatékonyan védhetjük – mely többfunkciós, akár cipő ápolására is alkalmas.

Tisztító zselével ugyancsak kiválóan takaríthatunk, de ezzel a sokoldalú termékkel nemcsak kárpit és bútor tisztítható: szőnyegen és üvegfelületeken is tökéletesen dolgozik. Folttisztító és takarító egyben.

Ha kerámia, fém és műanyagfelületeket szeretnénk hatékonyan takarítani, válasszuk a tisztító kristályt, mely nemcsak tisztít, políroz és konzervál is: a vizes blokk különösen örülni fog neki. Egyben az autók, lakókocsik és akár hajók műanyag és krómozott felületeit is kiválóan tisztítja.

Velúr és nubuk bőrökhöz az impregnáló spray használható, illetve a velúr tisztítóhab, mely bármilyen színű velúr és nubuk termékre tökéletes, de textilbőr takarítására nem alkalmas!

Mivel bútoraink a legnagyobb elővigyázatosság mellett is megsérülhetnek, a bútorápoló szerek kínálatában bútorjavítókkal is találkozunk: pillanatragasztó és textilragasztó is rendelkezésre áll – ezzel a hatékony pillanatragasztóval szinte mindent megjavíthatunk: alkalmas nemcsak bőr, de fa, kerámia, üveg, fém, műanyag és akár gumi ragasztására is.

Textilragasztóval elébe mehetünk, hogy tovább szakadjanak és már szinte javíthatatlanná váljanak a szövetek, textíliák, sőt ruhák javítására remekül használható.

A maximális tisztítás textíliák esetében könnyedén megoldható a textilfrissítővel, amely nagy segítség a rossz szagok eltávolításában: kellemes gyümölcsillattal fedi el őket.

Ahhoz, hogy a takarítás, fényesítés minél egyszerűbb legyen, nemcsak bútorápoló szerekkel, hanem mikroszálas törlőkesztyűvel is hozzájárulhatunk – megkönnyíti a tisztítást, hiszen magába vonzza a port, ráadásul ha régóta használjuk, kimosható és újra bevethető!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!
Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?
Mennyezeti csillár és lámpa

Mennyezeti csillár és lámpa

Lámpából dísztárgyat!
Relaxáló- és masszázsfotelek

Relaxáló- és masszázsfotelek

A fotelem lazításban is bajnok!
Matracot habbal

Matracot habbal

Matracot habbal: Hab matraccal az éjszakába.