Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kell egy jó konyhabútor!

Egy konyhában a szépség és a praktikusság sem hátrány! Túl sok időt töltünk ebben a helyiségben ahhoz, hogy ne legyen kellemes hangulatú, no de az is fontos, hogy kézre álljon!

Praktikus, kényelmes és egyben mutatós konyhabútor a vágyunk? A legjobb helyen járunk. Akár kisebb térbe keresünk bútort, ahol nem töltünk sok időt, akár igazi, nagy konyhabútort szeretnénk, amely mellett többen is könnyedén elférnek és összedobhatják az ebédet, megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt!

Nemcsak az a fontos, hogy szépen mutasson – lényeges, hogy „személyre szabott” legyen és jól kihasználható! Manapság nem mindenki főz nap mint nap – ha nincs szükség nagy munkatérre, esetleg egy- vagy kétszemélyes a konyha, akkor kisebb bútort igényel.

Elegendő egy kisméretű munkalap, egy-két csukható felső- illetve üveges szekrénnyel?

A szekrény aljában egyszerűen elférnek az evőeszközök, az edények, sőt akár a tisztítószerek, a szemeteskuka is.

Ha méretesebb konyhaszekrény a vágyunk, válasszunk olyat, amelyik négynél több felső szekrénnyel és számos csukható, illetve üveges elemmel nyújt lehetőséget a pakolásra. Mosogatót mindegyik tartalmaz.

A rendelkezésre álló konyhaszekrények sorában számos praktikus elemes modell van: elemeként is kérhetjük, sőt más elemekkel egészíthetjük ki – ez pedig igen sok variációs lehetőséget ad! A blokk konyhabútoroknál a munkalap nem kérhető méretre – de ettől eltekintve egy falon remekül mutatnak ezek a modellek is.

Ami a stílust illeti, sokan szeretik a hagyományos megjelenésű konyhabútort, amely szép és egyszerűen elegáns – ezekből számos változatot találunk, mutatós fa árnyalatokban, éger, calvados, juhar, vagy dió színben, illetve fehérben.

Ha az igazán klasszikus darabokat kedveljük, ezekből is van bőven: gyönyörű színekben, elegáns lábakkal, vitrines elemekkel – igazi 19. századi hangulattal töltik meg a konyhát! Akár a klasszikus és a modern közti átmenetet is választhatjuk…

Nem lesz nehéz megtalálnia az ideális bútort annak sem, aki a letisztult formavilág, a különleges megoldások híve, és nem kedveli a szokványos megjelenést.

A felfelé nyitható, keskeny, modern felsőszekrényekkel, magas fiókokkal készült modellek igazán modernek, de a szolidabb kivitelezésű modern konyhaszekrényekből is akad jó néhány szép darab!

Kis méreteik miatt ezek a - minimalista terekbe is remekül beilleszthető - modellek panellakások konyháiba is ideálisak! A változatos színkínálat miatt azt is eldönthetjük, melyik illik legjobban a konyhába, melyik világosítja például a teret! Melyiket fogjuk szeretni?Kapcsolódó cikkek

Puffot a szobába!

Puffot a szobába!

Ha kell még egy p(uff)lussz
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Lássuk a valódi bőr előnyeit és hátrányait...
Kanapé gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába

Nekik is fontos a minőség!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!