Fejléc scriptblokk

Kiegészítőt fenyőben!

Nagyon sok rajongója van az egyszerű, de szép, természetes fenyő bútoroknak: számukra egyértelmű, hogy kiegészítőkből is a fenyőbútort válasszák!

Amennyiben a fenyőbútorokra szavazunk, a legszebb, ha egységes a lakás, a ház képe: ne csak a szekrények, az étkezőgarnitúra legyen tömör fenyőből, hanem a különböző kiegészítők is.

Ha már étkezőgarnitúra, kis lakásokba nagyon praktikus és helytakarékos megoldás a lehajtható, ívelt vagy szögletes formájú fenyő étkezőasztal. Falra szerelhető, és ha enni támad kedvünk, csak kinyitjuk, máris teríthetünk rajta!

Többféle méretű polccal vagy térelválasztóval szerelhetjük fel szobáinkat tömör fenyőből! Ha az ágy vagy a kanapé fölé szeretnénk mutatós polcot néhány könyvnek, apróságnak, akár nyitható fiókos változatban, ezeket a praktikus modelleket ugyanúgy megtaláljuk, mint a könyvespolcként, illetve térelválasztóként is használható fenyő polcokat.

Ha telerakjuk a polcos szekrényt, átlátni sem lehet rajta! Kiválóak gyerekszobába, nappaliba, az előszoba, vendégszoba vagy a hálószoba bútorzatához, de az iroda tökéletes polcai is lehetnek – méretes dossziétartók is elférnek rajtuk.

Térelválasztónak ezek is alkalmasak lehetnek, de az ideális választás a széles, polcos, ugyanakkor alul fiókokkal készült lakberendezési kiegészítő, melyen köteteket, irattartókat ugyanúgy tárolhatunk, mint mutatós dísztárgyakat, képkereteket!

A nappaliba az egyszerű megjelenésű, de hangulatos fenyő bútorok rajongói egy könnyed és igen praktikus tv-állványt rakhatnak: fiókkal és polcokkal is felszerelt, de görgőkön tolható, így egyszerűen arrébb helyezhető. Ha gyakran „vándorolnak” az újságok, a magazinok, és szinte sosem találjuk a szobában a legújabbat, tegyük őket ízléses, hordozható fenyő újságtartóba!

A fenyő kiegészítők natúr lakkozott és olajozott színben is kaphatók, hogy minél jobban meglevő bútoraink árnyalatához igazíthassuk őket. Válasszuk ki, ami hiányzik!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
Matracok kókuszból-latexből

Matracok kókuszból-latexből

Kókusz-latexben még jobbat alhatunk!
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!
Elemezzük a gyerekszobát is!

Elemezzük a gyerekszobát is!

Hogy a gyerekszoba igazán jól mutasson!