Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Ha nem lenne, ki kéne találni – hiszen amikor ágyba bújunk, mindig hiányozni fog valami, ami a dolgainkat őrzi.

Könyveknek vagy újságoknak, lámpának és csészének egyaránt tökéletes átmeneti helyet ad az a kisbútor, amely a legtöbb ágy mellől nem hiányzik. Nem más ez, mint az éjjeliszekrény!

Egy aranyos, mutatós kiegészítő, melynek pakolható a teteje, egy vagy több fiókja és akár a polca is, így minden elfér benne vagy rajta, aminek az ágy mellett a helye…Nem foglal sok helyet, sőt, franciaágy mellé két kisszekrény az ideális, hiszen mindkét embernek megvan a saját, személyes holmija.

Ez a tárolószekrény nagy segítség, nélküle gyakran kellene kijárkálnunk az ágyból, hogy minden a helyére kerüljön és gondoljuk csak el, hogy mutatnának a köteteink az ágyon vagy a földön heverve…

Ha nekünk is kell egy vagy két praktikus éjjeliszekrény, itt a lehetőség választani!

Leggyakrabban a hálószobába keresünk ilyet, de a nappaliban is remekül mutathat, éppenséggel hangulatlámpa is állhat rajta a kanapé mellett. A gyerekszobába ugyancsak nélkülözhetetlen az ágy mellé.

Egyszerű, de mutatós, természetes árnyalatú éjjeliszekrényre vágyunk? Számos modellből választhatunk szép színekben, amelyek nincsenek „túlbonyolítva”.

A tömör fenyő kisszekrény is tökéletes egy hangulatos, egyszerű berendezésű szobába!

Ellenben ha otthonunkat inkább a nosztalgikus, konzervatív bútorok uralják, válasszunk hozzájuk klasszikus éjjeliszekrényt - az elegancia királyai!

Modern, fiatalos, lendületes berendezésű a lakásunk? Akkor számunkra ideális választás lehet bármelyik szögletes formavilágú tárolószekrényke, tömör fából vagy bútorlapból, vagy akár teljes textilbőr kárpittal.

Férfias és nőies megjelenésű modellek egyaránt vannak – változatos külső, különleges megoldások egy helytakarékos kisbútoron – csak az igazit kell megtalálnunk!Kapcsolódó cikkek

Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Könyvespolc kínálat

Könyvespolc kínálat

A szekrény, ami nemcsak könyvekben jó…
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...
Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyráccsal a kényelembe!