Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kültéri étkezőgarnitúra szép időhöz!

Ha eddig álmélkodva néztük azokat, akik az erkélyen vagy a kertben fogyasztják el a reggeli kávét, vagy este jót borozgatnak a kültéri étkezőgarnitúrán, itt az ideje, hogy mi is szerezzünk egyet!

Való igaz: kevés hangulatosabb dolog van annál, amikor a lemenő napfényben ki tudunk ülni a kertbe vagy a teraszra, és felhörpintünk jó társaságban egy pohár bort, vagy ha reggelente kinn tudjuk elfogyasztani a kávénkat.

Ehhez persze szükségeltetik egy kültéri étkezőgarnitúra, legyen az kisebb vagy méretesebb. És ha már a méret a kérdés, könnyen elhelyezhető akár erkélyen is egy kis, kerek asztal kettő- vagy négy székkel, kertben pedig főleg kényelmesen elfér.

Válasszunk hát egyet a kültérbe tervezett, biztonsági üveglappal ellátott, mutatós szintetikus rattan étkezőgarnitúra típusok közül, amelyek természetes, barátságos külsejük mellett az időjárás viszontagságait is jól bírják.

Akár kettesben üldögélnénk szívesen rajtuk, akár többen, jó szolgálatot tesznek. Többféle külsővel kaphatók, válasszunk ízlésünk szerint!

Különösen bájos, könnyed megjelenésével a krém-barna párosítású, csíkozottnak ható kültéri étkezőgarnitúra ideális lehet a természet rajongóinak érdekes, kerek karfás székeivel. A kisasztal pakolófelületét az alul elhelyezett polcocska is bővíti.

Határozottabb vonalú kerti étkezőgarnitúra az elképzelés? Válasszuk bézsben, sötétzöld acélvázzal és elegáns, magasabb asztallal, vagy sötétbarnában, lágy vonalú, kosár kinézetű polcos étkezőasztallal a mutatós, kis helyet foglaló, szintetikus rattan bevonatú garnitúrákat. Nem fogunk bennünk csalódni!

Az étkezőszékek és az asztal külön, elemenként is a miénk lehetnek, vagyis egy étkezőasztalhoz több széket is kérhetünk. Indulhat a hangulat?Kapcsolódó cikkek

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!
Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Ha kicsi a hely a gyerekszobában...
Szépség

Szépség

Kanapé és a szépség...
Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára