Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Nagy segítség: a tálalószekrény

A konyha vagy a nappali igazi dísze lehet egy mutatós tálalószekrény – nemcsak eltakarja a tálalókészletet, de meg is mutatja, amit láttatni szeretnénk!

Egy konyha vagy ebédlő sem igazán teljes, ha nincs hozzá legalább egy csinos tálalószekrény. Remekül mutat nemcsak az ebédlőasztal közelében, de a nappali részeként is.

Nagy segítséget jelent a tálaláshoz, hiszen számos olyan edény és étkészlet, ami a konyhaszekrényben nem fér el, pihenhet itt, amíg használatba nem kerül – mellette azonban a mutatós tálakat, vázákat és egyéb dísztárgyakat mindenki számára láthatóvá tehetjük a vitrines részben!

Sokaknak azonnal egy hagyományos külsejű tálaló képe ugrik be, ha meghallják ezt a szót. Persze, számos ilyen modell várja a klasszikus megjelenésű szekrények rajongóit, de azért szép számmal vannak modern tálalószekrények is!

Valóban szinte elképzelhetetlen egy klasszikus berendezésű szoba vagy konyha tálalószekrény nélkül!

Legyen az antikolt, gyönyörű, patinázott keretes ajtókkal és elegáns lábakkal vagy elbűvölő faragásokkal díszített, sárga réz fogantyús darab vitrinnel, nemcsak hasznos, hanem látványra is csodálatos…

A hagyományos bútorok kedvelői többféle mutatós, szintén bútorlapos, egyszerű megjelenésű tálalószekrényből választhatnak: ha nem a klasszikus, de nem is modern modellek a kedvenceik.

Ha azonban a modernért rajonganak és szeretik, ha a konyhában vagy az ebédlőben is a letisztult formavilág uralkodik, számos érdekes megoldásokkal készült, különleges kivitelezésű, vonzó darab közül választhatnak. Sötét vagy világos fa árnyalatban, vagy akár többszínű változatban is találhatnak megfelelő tálalót. A modern egyben elegáns is lehet, erre is találunk jó néhány példát, és persze haza is vihetjük…

Igazi elemes bútorok ezek, amelyek kiegészítik a már meglevő konyhaszekrényeket és valósággal a kezünk alá dolgoznak. Se konyhánkból, se nappalinkból ne hiányozzanak!Kapcsolódó cikkek

Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
Tele a gardróbot!

Tele a gardróbot!

Ízlésesen takarja a holmit!
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Mert enni csak kell valahol…
Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!