Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Előszobabútort fenyőben!

Fenyőbútorokkal rendeztük be otthonunkat? Ne hiányozzanak a fenyő kiegészítők az előszobából sem!

A fenyőbútorok szerelmesei számára külön fejtörést okoz, milyen legyen az előszoba berendezése, ha nem találnak bútoraikhoz hasonló fenyő kiegészítőket, kisbútorokat hozzá. Szerencsére azonban van belőlük jó néhány – a kínálattal rögtön találkozunk is!

Az előszobabútor mellé bizony szükségesek a kisebb-nagyobb kiegészítők. Amint belépünk az előszoba terébe, szeretnénk lepakolni a ruháinkat, letenni a táskánkat – ehhez kiváló eszköz egy jó ruhafogas, természetesen tömör fenyőből!

Hagyományos külsejű, hangulatos kis darab, natúran lakkozva vagy olajozott színben áll rendelkezésre.

Fenyő kalaptartót is kaphatunk mellé, vagy használhatjuk önmagában: falra szerelhető, így méretesebb kalaptartónk lesz, az akasztókra pedig elférnek a kabátok.

Ha sokszor van szükségünk esernyőre, vagy régi darabbal büszkélkedhetünk, amely méreteit tekintve kevésbé fér el egy fogason, rakjuk az előszoba terében álló, masszív fenyő esernyőtartóba!

Ha az előszobafal nem tartalmaz cipősszekrényt, mindenképp jól jön egy mutatós modell, amelyben legalább az aktuális lábbeliket tarthatjuk. A helytakarékos, de praktikus fenyő cipősszekrény négy polcán 10-nél több pár cipő fér el, ami valljuk be, nem kevés!

És ha már cipő, nem mindenkinek olyan egyszerű felvennie! Szerezzünk be a könnyebb cipőhúzás érdekében egy mutatós, egyszerű fenyő ülőpadot, amely nemcsak a lábbeli felvételét könnyíti meg: tároló rekeszében több holmi is elfér!

No és hogyan nézne ki egy előszoba olyan tükör nélkül, amelybe nem vethetünk egy ellenőrző pillantást külsőnkre, mielőtt elindulunk otthonról? Teljes alakos, tömör fenyő keretű tükörből két típus is rendelkezésre áll, attól függően, hogy az egyenes vonalú vagy az ívelt keretet szeretjük-e jobban!

Ahogyan a fogas, a többi tömör fenyő előszobai kiegészítő is natúr lakkozott vagy olajozott színben vehető birtokba, de a tükör cseresznye árnyalatban is kapható és már meglevő előszobabútorainkhoz illeszthető!Kapcsolódó cikkek

Mennyezeti csillár és lámpa

Mennyezeti csillár és lámpa

Lámpából dísztárgyat!
Pakoljunk fenyő gardróbba!

Pakoljunk fenyő gardróbba!

Természetet a hálószobába!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Kanapét a gyermeknek!

Kanapét a gyermeknek!

Egy „felnőttes bútor” a gyerekszobába!
Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?