Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Vákuummatracokról

Vákuummatracokról: Csak kitekerjük, és előáll a kényelmünk!

Az ágykeret szépsége és minősége mellett a matrac tulajdonságai sem mellékesek! Válasszunk ágyunkba olyat, amely még a testhőmérsékletünkkel is törődik.

Ha a hálószoba, a vendégszoba berendezése már csaknem kész, de választott ágykeretünkből hiányzik a matrac, gondoljuk jól át döntésünket, mielőtt kiválasztjuk az igazit. A kérdés az, hogyan szeretünk aludni és mennyire lényeges, hogy sose fázzunk, ugyanakkor melegünk se legyen?

A vákuummatracoknak nemcsak az a jellegzetességük, hogy feltekerve érkeznek meg, és használat előtt érdemes egy napig kiterítve tartani őket. Nagy rugalmasságú Eliocell alkotja ezen matrac típusok magrészét, minden alvási pozícióban gondoskodik a megfelelő alátámasztásról.

A vákuummatrac rugalmas rétegekkel rendelkezik, amelyek aktív szellőzésüknek köszönhetően alvás közben biztosítják a klímát számunkra.

A kemény vákuummatracok, melyek elsősorban háton, hason és félhason alvóknak felelnek meg, 5 féle vastagságban választhatók.

Sőt, van egy télen és egy nyáron használatos oldaluk is, hogy minden kényelmi szempontot kielégítsenek: az egyik oldal gyapjú, a másik pedig hűs matracszövet, ami a meleg hónapokban nagyon jól jöhet!

Vákuummatrac memóriaréteggel is kapható: mindenhogyan alvóknak különösen jó - nemcsak fokozza a kényelmet, jól szellőzik és multizónáival minden ortopédiai igénynek megfelel.

A huzat levehető, mosható és antibakteriális. A memóriás vákuummatracok között azonban olyat is találunk, amely aromakapszulás, az éjszakai forgolódást csökkenti, huzata pedig klímaszálainak köszönhetően tartja meg a test hőjét. Lágy és félkemény változatban is a miénk lehet.

Ezekre az ágybetétekre is érvényes, hogy ha a többféle méret közül egyik sem megfelelő számunkra, akár egyedi méretben is megrendelhetjük. Éljünk a lehetőségekkel!



Kapcsolódó cikkek

Mennyezeti csillár és lámpa

Mennyezeti csillár és lámpa

Lámpából dísztárgyat!
Állványra a tévét!

Állványra a tévét!

Tv-állvány: külön is mutasson jól!
Puffot a szobába!

Puffot a szobába!

Ha kell még egy p(uff)lussz
Matracot habbal

Matracot habbal

Matracot habbal: Hab matraccal az éjszakába.
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!