Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Vákuummatracokról

Vákuummatracokról: Csak kitekerjük, és előáll a kényelmünk!

Az ágykeret szépsége és minősége mellett a matrac tulajdonságai sem mellékesek! Válasszunk ágyunkba olyat, amely még a testhőmérsékletünkkel is törődik.

Ha a hálószoba, a vendégszoba berendezése már csaknem kész, de választott ágykeretünkből hiányzik a matrac, gondoljuk jól át döntésünket, mielőtt kiválasztjuk az igazit. A kérdés az, hogyan szeretünk aludni és mennyire lényeges, hogy sose fázzunk, ugyanakkor melegünk se legyen?

A vákuummatracoknak nemcsak az a jellegzetességük, hogy feltekerve érkeznek meg, és használat előtt érdemes egy napig kiterítve tartani őket. Nagy rugalmasságú Eliocell alkotja ezen matrac típusok magrészét, minden alvási pozícióban gondoskodik a megfelelő alátámasztásról.

A vákuummatrac rugalmas rétegekkel rendelkezik, amelyek aktív szellőzésüknek köszönhetően alvás közben biztosítják a klímát számunkra.

A kemény vákuummatracok, melyek elsősorban háton, hason és félhason alvóknak felelnek meg, 5 féle vastagságban választhatók.

Sőt, van egy télen és egy nyáron használatos oldaluk is, hogy minden kényelmi szempontot kielégítsenek: az egyik oldal gyapjú, a másik pedig hűs matracszövet, ami a meleg hónapokban nagyon jól jöhet!

Vákuummatrac memóriaréteggel is kapható: mindenhogyan alvóknak különösen jó - nemcsak fokozza a kényelmet, jól szellőzik és multizónáival minden ortopédiai igénynek megfelel.

A huzat levehető, mosható és antibakteriális. A memóriás vákuummatracok között azonban olyat is találunk, amely aromakapszulás, az éjszakai forgolódást csökkenti, huzata pedig klímaszálainak köszönhetően tartja meg a test hőjét. Lágy és félkemény változatban is a miénk lehet.

Ezekre az ágybetétekre is érvényes, hogy ha a többféle méret közül egyik sem megfelelő számunkra, akár egyedi méretben is megrendelhetjük. Éljünk a lehetőségekkel!Kapcsolódó cikkek

Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!
Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Íróasztalt fenyőben!

Íróasztalt fenyőben!

"Erdei hangulatban" az íróasztal előtt…
Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!