Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Vákuummatracokról

Vákuummatracokról: Csak kitekerjük, és előáll a kényelmünk!

Az ágykeret szépsége és minősége mellett a matrac tulajdonságai sem mellékesek! Válasszunk ágyunkba olyat, amely még a testhőmérsékletünkkel is törődik.

Ha a hálószoba, a vendégszoba berendezése már csaknem kész, de választott ágykeretünkből hiányzik a matrac, gondoljuk jól át döntésünket, mielőtt kiválasztjuk az igazit. A kérdés az, hogyan szeretünk aludni és mennyire lényeges, hogy sose fázzunk, ugyanakkor melegünk se legyen?

A vákuummatracoknak nemcsak az a jellegzetességük, hogy feltekerve érkeznek meg, és használat előtt érdemes egy napig kiterítve tartani őket. Nagy rugalmasságú Eliocell alkotja ezen matrac típusok magrészét, minden alvási pozícióban gondoskodik a megfelelő alátámasztásról.

A vákuummatrac rugalmas rétegekkel rendelkezik, amelyek aktív szellőzésüknek köszönhetően alvás közben biztosítják a klímát számunkra.

A kemény vákuummatracok, melyek elsősorban háton, hason és félhason alvóknak felelnek meg, 5 féle vastagságban választhatók.

Sőt, van egy télen és egy nyáron használatos oldaluk is, hogy minden kényelmi szempontot kielégítsenek: az egyik oldal gyapjú, a másik pedig hűs matracszövet, ami a meleg hónapokban nagyon jól jöhet!

Vákuummatrac memóriaréteggel is kapható: mindenhogyan alvóknak különösen jó - nemcsak fokozza a kényelmet, jól szellőzik és multizónáival minden ortopédiai igénynek megfelel.

A huzat levehető, mosható és antibakteriális. A memóriás vákuummatracok között azonban olyat is találunk, amely aromakapszulás, az éjszakai forgolódást csökkenti, huzata pedig klímaszálainak köszönhetően tartja meg a test hőjét. Lágy és félkemény változatban is a miénk lehet.

Ezekre az ágybetétekre is érvényes, hogy ha a többféle méret közül egyik sem megfelelő számunkra, akár egyedi méretben is megrendelhetjük. Éljünk a lehetőségekkel!Kapcsolódó cikkek

Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Franciaágyat takaróval

Franciaágyat takaróval

Ha nem szeretsz beágyazni...
Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!
Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Kicsi és okos bútordarab
Íróasztalt fenyőben!

Íróasztalt fenyőben!

"Erdei hangulatban" az íróasztal előtt…