Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Szivacsos kanapék

Szinte valamennyi gyártó termékei között akad szivacsos kanapé. Olcsó és megfizethető kategória, ám van néhány hátránya. Lássuk mik is ezek.

Első, hogy jellemzően csak vendégágynak alkalmasak. Ennek az az oka, hogy az átlagos szivacsvastagság 6-8cm, ami oldalt fekve meglehetősen kevés, hiszen a csípőnk és a vállunk alatt nem süpped be eléggé és alatta érezzük a váz anyagát.

A második, hogy a felhasznált szivacsok minősége jellemzően alacsony. Ez a sűrűséget és a rugalmasságot jelenti. Vendégágyak esetében ez sem gond, de ha minden nap ezen szeretnénk aludni, akkor inkább rugós kanapét válasszuk, vagy kérjünk jobb minőségű és vastagabb szivacsozást a kanapénkba.

Harmadikként előfordulhat a szivacs elmozdulása is a huzat alatt. Ez nem csökkenti a termék minőségét, de kellemetlen lehet, hiszen rendszeresen a helyére kell igazítanunk a szivacsot.

Szóval, ha mindenképpen szivacsos kanapét szeretnénk, lehetőleg magasabb minőségű és minimum 10cm vastagságú szivaccsal szerelt kanapét válasszunk. Ha a vendégeinknek szánjuk, akkor ez nem fontos. Legalább nem maradnak túl sokáig! :-)Kapcsolódó cikkek

Hangulatos evéshez: sarokétkező

Hangulatos evéshez: sarokétkező

A sarok, ami foglyul ejt!
Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Kicsi és okos bútordarab