Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha szeretjük a bőr ülőgarnitúrát, ne fogjuk vissza magunkat! Bátran válasszunk ilyet a nappaliba, hiszen nemcsak a kényelmet garantálja, de ha ágyat „faragnánk” belőle, azt is megoldja.

Sokan rajonganak a bőr ülőgarnitúrákért, amin nem lehet csodálkozni: ez a bútordarab igazi királyként terpeszkedik a szobában. Helyet követel magának, tetszetős, elegáns külsejével vonzza a tekintetet, és már ránézésre is kényelmes – szívesen belehuppannánk a méretes fotelbe, elhelyezkednénk a luxus érzésével eltöltő kanapén. 

A valódi bőr ülőgarnitúra elemes változatban és sarokülőgarnitúraként is a miénk lehet, tehát még olyan sok hely sem kell hozzá, hogy a „magunkévá tegyük”, de arra érdemes figyelni, hogy kellően érvényesülhessen a nappaliban ez a szép bútordarab.

Ha nem sarokba szánjuk, hanem elemes garnitúrát rendelünk, eldönthetjük, milyen darabokra van szükségünk: 3 2 1 vagy 3 1 1 felállásban is kérhetjük, tehát vagy két fotel, vagy kanapék tartoznak majd hozzá. A puff is remek kiegészítő lehet.

Szinte valamennyi modell kinyitható ágynak – és ágyneműtartós is -, de csak vendégágynak ajánlottak, mivel a fekvőfelületük szivacsos, vagy a kihúzható ágy nem alkalmas mindennapos alvásra.

Ha netán kételkednénk: nem igaz, hogy a bőrgarnitúra csak klasszikus stílusban mutat jól. Idősek és fiatalok ugyanúgy szeretik, akár hagyományosabb a megjelenése, akár szögletes vonalvezetésű, minimalista otthonba való. Aki a merész, üde színű bőrgarnitúrára vágyik, a design bőr ülőgarnitúrák között megtalálja az igazit.

A fix kivitelezésű elemes modellek nem kinyithatók, így csak társalgásra, tévézésre, olvasásra ajánlottak. Van viszont olyan is, amely fix- és ágyazható változatban is kérhető. Csak rajtunk múlik, melyik kerül otthonunkba!Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Matracok kókuszból-latexből

Matracok kókuszból-latexből

Kókusz-latexben még jobbat alhatunk!
Ülőgarnitúrát a sarokba!

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Jobbosat vagy balosat?
Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!