Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysor általában hosszútávú választás, ezért cseppet sem mindegy, hogy jól döntünk-e! Egy széles és ízléses kínálatból azonban nem nehéz jól választani…

Bár az egyik legélvezetesebb feladat, mégsem túl egyszerű a legmegfelelőbb nappali szekrénysor kiválasztása! Gondoljunk bele: évekig ez fog bennünket körülvenni, fontos tehát jól dönteni!

A bőség zavarával is küzdhet, aki igazán mutatós, de egyben praktikus szekrénysort szeretne a nappalijába! Igen sokféle modell áll rendelkezésre és nem feltétlen abba szeretünk bele, amelyiket legjobban ki tudjuk használni…!

Mégis, első lépésben azt kell eldöntenünk, milyen elemekre van szükségünk egy szekrénysorban: sok könyvet szeretnénk elhelyezni? Inkább dísztárgyakat raknánk a polcokra?

Jól jönne egy vitrin? Mekkora a tévé? Hasznát vesszük-e a bárszekrénynek? Akasztós szekrény is kell, vagy elég, ha az a hálószoba része? Ha már tudjuk, hogy minek mekkora hely szükséges, könnyebb a dolgunk.

A stílus is sokban meghatározza választásunkat – ha az egyszerű megjelenésű, de mutatós, természetközeli fa árnyalatú szekrényeket kedveljük, szavazzunk egy méretes, keretléces modellre, éger, calvados vagy dió színben, melyben szinte minden létező elem megtalálható és jól kihasználható.

Aki az elegáns szekrényeket szereti, az méltán gyönyörködhet a klasszikus, díszített ajtós, egyedi fogantyúkkal ellátott, vagy a tekintélyt parancsoló, antikolt modellekben! Hagyományos berendezésű otthonok ideális bútorai ezek.

Aki azonban a visszafogottan modern bútorok rajongója vagy nappalijába valami igazán különlegeset szeretne, szintén megtalálja a számítását: számos egyszerűbb, de trendi megoldásaival figyelemfelkeltő, illetve kifejezetten rendhagyó formájú szekrénysor kínálja magát a legváltozatosabb színekben.

A minimál stílus szerelmesei is rátalálnak a nekik valóra! Kisméretű nappalikban különösen érdekesek azok a modellek, melyek csak egy magasabb szekrényből, több kisebb komódból illetve polcból állnak, vagy vitrines, falra szerelhető szekrények és az alacsony, hosszúkás tv-tartó szekrényke teszi ki az egész szekrénysort.

Tehát akinek kisebb szobával kell beérnie, cseppet se keseredjen el, a mutatós szekrénysor rendkívül fantáziadússá teheti a helyiséget!

Lehetséges a többféle összeállítás és színvariáció is. Egységes színben, de akár más színű frontrészekkel is választhatjuk a szekrényeket, amely különösen lendületessé, fiatalossá teszi azt és abszolút megtöri a monotonitást. Sőt, ha egy kis plusz kell, az elegáns üvegmegvilágítás csodásan feldobja nappalinkat! Válasszuk ki a legjobbat!Kapcsolódó cikkek

Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!
Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...