Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Bútorozzunk elemekkel!

Nagyon tetszik a nappali szekrénysor, de mi lenne, ha ugyanilyen bútorokkal rendezhetnénk be a többi helyiséget is? Szeretnénk, ha az ebédlőasztal illene a komódokhoz? Erre valók az elemes bútorok.

Nem dönt rosszul, aki elemes bútorokban gondolkodik! Tökéletesen egységes és gyönyörű berendezést adhat otthonának. Ha nagyon megtetszett a franciaágy, a szekrénysor vagy az íróasztal, és a modell elemes bútorcsalád tagja, bátran választhatunk mellé ugyanolyan stílusú gardróbot, dohányzóasztalt, éjjeliszekrényt vagy komódokat.

Ezt a kiváló megoldást a nappali, a hálószoba, az étkező vagy a dolgozószoba esetében is használhatjuk. Sőt, az iroda is remek „terep” az elemes bútorok számára.

Elemes bútorokat vásárolni nemcsak mutatós, de praktikus ötlet is. Hiszen nem kell külön bútorok után rohangálnunk később, ha mégis kéne egy-egy plusz darab a helyiségbe.

Arról nem beszélve, hogy csak hasonlót fogunk találni. Az elemes bútorokat úgy rendezzük, ahogy akarjuk!

Mindegy, milyen stílus a kedvencünk, mindegyikben találunk kedvünkre való elemes bútort! Egy kellemes hangulatú, vidám gyerekszoba-berendezést keresünk? Modern vagy minimalista nappalinkba, ebédlőnkbe szeretnénk egységes bútorzatot?

Klasszikus stílusban rendeznénk be nemcsak a nappalit, de a hálószobát és az étkezőt is? Semmi akadálya egy elemes bútorcsaláddal – az elemek közé tartozik asztal, számítógépasztal, szekrény, kisszekrény, ágy, gardrób, komód, könyvespolc, vitrin és különböző kiegészítők is.

A fürdőszoba sem maradhat ki, ha szeretnénk egy mutatós, egységes képet teremteni: gyönyörű összhangot alkothat, ha a mosdókagyló alatti komód, a tükrös fali szekrény és a magas szekrény is teljesen egyforma, sőt tetszés szerinti sorrendben pakolhatjuk őket. Elemes bútorok az egyszerű és nagyszerű megoldások híveinek – egy ötletből több helyiség!Kapcsolódó cikkek

Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyráccsal a kényelembe!