Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ágykeretet trópusi keményfából

Ágykeretet trópusi keményfából. Modernben és klasszikusban, de trópusi fában!

Gyönyörű franciaágy a vágyunk? Nemcsak klasszikus, modern stílusban is a miénk lehet a csodás külsejével és masszív, tömör gumifa anyagával csábító trópusi keményfa ágykeret.

Aki a tömörfa ágykeretre esküszik és masszív, gyönyörű franciaágy a vágya, ne keressen tovább! Akár klasszikus stílusú a hálószoba - vagy akár az egész otthona -, akár a modern bútorok rajongója, trópusi keményfa ágykeret bátran lehet tökéletes „választottja”.

Ha a hagyományos stílust kedveljük, a klasszikus és a kifejezetten „királyi”, Royal típus közül választhatunk: a klasszikus 2 személyes ágykeret feltekerhető ágyráccsal, tömör gumifából készül, bútoraink színvilágához igazítva kérhetjük dió- vagy cseresznye színre pácolva.

A különleges Royal ágykeretet csak cseresznye árnyalatban vehetjük birtokba, lakkozottan, de a színe egyben egyik jellegzetessége is.

A konzervatív stílus megszállottjainak nehezen is lehetne másmilyen franciaágya, ráadásul éjjeliszekrényt, komódot és tömörfa gardróbot is rendelhetünk mellé!

A már ránézésre is rendkívül masszív trópusi keményfa ágykeretek között megtaláljuk viszont az modern változatot is, amely bármelyik fiatal pár otthonában megállja a helyét! Igazán vagány modell, rácsos fejvéggel, szintén feltekerhető ágyráccsal kiegészülve, sőt, éjjeliszekrényt is kérhetünk hozzá.

Ez a lakkozott, cseresznyeszínű álomágy szinte bármilyen színvilágba beilleszthető, sőt 1 személyes változatban is lehet a hálószoba vagy a vendégszoba mutatós fekhelye.

Lapraszerelten kapjuk meg a mutatós ágykeretet, így csak összeszerelni kell ahhoz, hogy kényelmét maradéktalanul élvezhessük.

A trópusi keményfa ágykeretek hátránya egyedül az ágyneműtartó hiánya, ellenben nincs akadálya a tökéletes portalanításnak az ágy alatt sem - és valljuk be, hogy fest egy „királyi ágy”; ha poros az alja?!Kapcsolódó cikkek

Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Mennyezeti csillár és lámpa

Mennyezeti csillár és lámpa

Lámpából dísztárgyat!
Könyvespolc kínálat

Könyvespolc kínálat

A szekrény, ami nemcsak könyvekben jó…
Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!