Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ágykeretet trópusi keményfából

Ágykeretet trópusi keményfából. Modernben és klasszikusban, de trópusi fában!

Gyönyörű franciaágy a vágyunk? Nemcsak klasszikus, modern stílusban is a miénk lehet a csodás külsejével és masszív, tömör gumifa anyagával csábító trópusi keményfa ágykeret.

Aki a tömörfa ágykeretre esküszik és masszív, gyönyörű franciaágy a vágya, ne keressen tovább! Akár klasszikus stílusú a hálószoba - vagy akár az egész otthona -, akár a modern bútorok rajongója, trópusi keményfa ágykeret bátran lehet tökéletes „választottja”.

Ha a hagyományos stílust kedveljük, a klasszikus és a kifejezetten „királyi”, Royal típus közül választhatunk: a klasszikus 2 személyes ágykeret feltekerhető ágyráccsal, tömör gumifából készül, bútoraink színvilágához igazítva kérhetjük dió- vagy cseresznye színre pácolva.

A különleges Royal ágykeretet csak cseresznye árnyalatban vehetjük birtokba, lakkozottan, de a színe egyben egyik jellegzetessége is.

A konzervatív stílus megszállottjainak nehezen is lehetne másmilyen franciaágya, ráadásul éjjeliszekrényt, komódot és tömörfa gardróbot is rendelhetünk mellé!

A már ránézésre is rendkívül masszív trópusi keményfa ágykeretek között megtaláljuk viszont az modern változatot is, amely bármelyik fiatal pár otthonában megállja a helyét! Igazán vagány modell, rácsos fejvéggel, szintén feltekerhető ágyráccsal kiegészülve, sőt, éjjeliszekrényt is kérhetünk hozzá.

Ez a lakkozott, cseresznyeszínű álomágy szinte bármilyen színvilágba beilleszthető, sőt 1 személyes változatban is lehet a hálószoba vagy a vendégszoba mutatós fekhelye.

Lapraszerelten kapjuk meg a mutatós ágykeretet, így csak összeszerelni kell ahhoz, hogy kényelmét maradéktalanul élvezhessük.

A trópusi keményfa ágykeretek hátránya egyedül az ágyneműtartó hiánya, ellenben nincs akadálya a tökéletes portalanításnak az ágy alatt sem - és valljuk be, hogy fest egy „királyi ágy”; ha poros az alja?!Kapcsolódó cikkek

TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazításnál is fontos a kényelem!
Franciaágyat kárpittal

Franciaágyat kárpittal

Kárpitozott ágyon kétszemélyes álom
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
Ágyneműtartó nélkül

Ágyneműtartó nélkül

Valamit valamiért...
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!