Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Relaxáló- és masszázsfotelek

Jól jönne egy fotel, amelybe nemcsak jó érzés belekuporodni, de még a relaxációnkhoz is hozzájárul? Válasszunk masszázs- vagy relax fotelt a kellemesebb közérzetért!

Hiányzik a relaxálás egy fárasztó nap után? Jó lenne, ha hazaérve valaki vagy valami igazán ellazítana? Mi volna, ha ez a fotelünk lenne? Nagyon is lehetséges - hiszen a masszázsfotel, relaxfotel arra lett kitalálva, hogy az ember kellően ellazuljon bennük. De mi a titkuk?

Nos, nem más, mint az extrák – a billenthető- és a lábtartós kivitelezés, a megfelelő rugózás, amely az ülést még kényelmesebbé teszi.

Egy billenős fotelben akár félig fekve is pihenhetünk, a lábtartós megoldással pedig lábunkat is kényelmesen felrakhatjuk. Kanapé változatban is a miénk lehet, ha fotel helyett egy kicsit nagyobb ülőhelyre vágyunk.

Ezek a fotelek szívébe lopják magukat az időseknek és fiataloknak egyaránt.

Klasszikus megjelenésük mindkét korosztály körében népszerű, de modernebb kivitelezésben és persze többféle, visszafogott árnyalatban is kaphatók.

Ugyancsak a relaxálást szolgálja a szivacsos relax ágy – melynek kétségtelenül kell egy megfelelő hely a szobában, de valódi kényelmet biztosít!

Könnyed megjelenésű, de lábtartós, kényelmes fej- és karpárnákkal ellátott TV-fotelt is rendelhetünk, mely több mint egy egyszerű relaxfotel. Praktikus darab, textilbőr szövetének köszönhetően pedig elegáns is.

Az idősebbek előszeretettel szemelik ki pihenőhelyül a hintaszéket – a kínálatban erre is van lehetőség, többféle klasszikus modell közül lehet választani. A kényelem mindenekelőtt!Kapcsolódó cikkek

Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!
Elemezzük a gyerekszobát is!

Elemezzük a gyerekszobát is!

Hogy a gyerekszoba igazán jól mutasson!
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Lássuk a valódi bőr előnyeit és hátrányait...