Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Relaxáló- és masszázsfotelek

Jól jönne egy fotel, amelybe nemcsak jó érzés belekuporodni, de még a relaxációnkhoz is hozzájárul? Válasszunk masszázs- vagy relax fotelt a kellemesebb közérzetért!

Hiányzik a relaxálás egy fárasztó nap után? Jó lenne, ha hazaérve valaki vagy valami igazán ellazítana? Mi volna, ha ez a fotelünk lenne? Nagyon is lehetséges - hiszen a masszázsfotel, relaxfotel arra lett kitalálva, hogy az ember kellően ellazuljon bennük. De mi a titkuk?

Nos, nem más, mint az extrák – a billenthető- és a lábtartós kivitelezés, a megfelelő rugózás, amely az ülést még kényelmesebbé teszi.

Egy billenős fotelben akár félig fekve is pihenhetünk, a lábtartós megoldással pedig lábunkat is kényelmesen felrakhatjuk. Kanapé változatban is a miénk lehet, ha fotel helyett egy kicsit nagyobb ülőhelyre vágyunk.

Ezek a fotelek szívébe lopják magukat az időseknek és fiataloknak egyaránt.

Klasszikus megjelenésük mindkét korosztály körében népszerű, de modernebb kivitelezésben és persze többféle, visszafogott árnyalatban is kaphatók.

Ugyancsak a relaxálást szolgálja a szivacsos relax ágy – melynek kétségtelenül kell egy megfelelő hely a szobában, de valódi kényelmet biztosít!

Könnyed megjelenésű, de lábtartós, kényelmes fej- és karpárnákkal ellátott TV-fotelt is rendelhetünk, mely több mint egy egyszerű relaxfotel. Praktikus darab, textilbőr szövetének köszönhetően pedig elegáns is.

Az idősebbek előszeretettel szemelik ki pihenőhelyül a hintaszéket – a kínálatban erre is van lehetőség, többféle klasszikus modell közül lehet választani. A kényelem mindenekelőtt!Kapcsolódó cikkek

Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Strapabíró borítás...
Fali kép dekorációk

Fali kép dekorációk

Milyen hangulatot szeretnénk?
Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!
Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Gyerek író- és számítógépasztalokról

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Jó íróasztalt hosszú távra!