Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell? Fixen is kényelmesen!

Kis helyen is elfér, mutatós, mégis nagyon kényelmes – ez a fix heverők és kanapék titka! A nappali és a hálószoba is tökéletessé tehető vele. Csak meg kell találni az igazit!

Jópofa, helytakarékos, de kényelmes heverőt, kanapét keresünk a szoba sarkába, vagy a tévé elé? Kamaszkorú gyermekünknek, vagy a nagyinak kellene egy egyszerűbb, de mutatós megjelenésű darab a kuckójába? A fix kanapék mindegyik célra megfelelnek. Ez a bútor 1 személyesként hódít, így tehát a szoba tulajdonosa, vagy a vendég kényelmesen elfér rajta.

Fiatalok szobájába ideális egy sarokba helyezhető, nappal kanapéként, éjjel ágyként szolgáló heverő.

A kárpitozott, karfás, a hidegtől is védő, oldaltámlás modellek az idősek kedvencei is – nemcsak elegánsak, de könnyű is róluk felkelni, magas fekhelyüknek köszönhetően.

A bonellrugós változatok tökéletesek mindennapos alvásra, a szivacsosak inkább csak a gyermekeknek.

Az egyes heverő típusokban elhelyezett gerincvédő zóna egészségesebb alátámasztást biztosít, így a nehezebb testsúlyúaknak is kiváló.

Ha hullámrugós fix kanapéra esett választásunk, érdemes tudnunk, hogy ez a típus mindennapos alvásra nem való. A fix kanapék és heverők többsége ágyneműtartós, ami egyben remek pakolófelületet is nyújt. Jól beválnak a nappali, hálószoba, gyerekszoba és vendégszoba részeként is.

A kárpitozott megoldások mellett megtaláljuk az igen modern, minimál stílusú otthonba is kiválóan illeszkedő kanapékat: ha dizájnos, krómozott lábú kanapét szeretnénk, ne is keressünk tovább! Táskarugós matracuk miatt éjszaka is kényelmesek, de ha mindennapos alvásra szánjuk őket, ne válasszunk rájuk textilbőr szövetet.

Ágyneműtartóval ezek a modellek nem rendelkeznek, de nem is ebben áll a vonzerejük… Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!
Matracot rugósan

Matracot rugósan

Az örök kedvenc: rugós matrac
Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
Én kicsi fotelem...

Én kicsi fotelem...

Az otthoni kedvenc
Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekoráljunk fényekkel!