Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell? Fixen is kényelmesen!

Kis helyen is elfér, mutatós, mégis nagyon kényelmes – ez a fix heverők és kanapék titka! A nappali és a hálószoba is tökéletessé tehető vele. Csak meg kell találni az igazit!

Jópofa, helytakarékos, de kényelmes heverőt, kanapét keresünk a szoba sarkába, vagy a tévé elé? Kamaszkorú gyermekünknek, vagy a nagyinak kellene egy egyszerűbb, de mutatós megjelenésű darab a kuckójába? A fix kanapék mindegyik célra megfelelnek. Ez a bútor 1 személyesként hódít, így tehát a szoba tulajdonosa, vagy a vendég kényelmesen elfér rajta.

Fiatalok szobájába ideális egy sarokba helyezhető, nappal kanapéként, éjjel ágyként szolgáló heverő.

A kárpitozott, karfás, a hidegtől is védő, oldaltámlás modellek az idősek kedvencei is – nemcsak elegánsak, de könnyű is róluk felkelni, magas fekhelyüknek köszönhetően.

A bonellrugós változatok tökéletesek mindennapos alvásra, a szivacsosak inkább csak a gyermekeknek.

Az egyes heverő típusokban elhelyezett gerincvédő zóna egészségesebb alátámasztást biztosít, így a nehezebb testsúlyúaknak is kiváló.

Ha hullámrugós fix kanapéra esett választásunk, érdemes tudnunk, hogy ez a típus mindennapos alvásra nem való. A fix kanapék és heverők többsége ágyneműtartós, ami egyben remek pakolófelületet is nyújt. Jól beválnak a nappali, hálószoba, gyerekszoba és vendégszoba részeként is.

A kárpitozott megoldások mellett megtaláljuk az igen modern, minimál stílusú otthonba is kiválóan illeszkedő kanapékat: ha dizájnos, krómozott lábú kanapét szeretnénk, ne is keressünk tovább! Táskarugós matracuk miatt éjszaka is kényelmesek, de ha mindennapos alvásra szánjuk őket, ne válasszunk rájuk textilbőr szövetet.

Ágyneműtartóval ezek a modellek nem rendelkeznek, de nem is ebben áll a vonzerejük… Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Állványra a tévét!

Állványra a tévét!

Tv-állvány: külön is mutasson jól!
Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Ülőgarnitúrát a sarokba!

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Jobbosat vagy balosat?
Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!