Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Gyerekmatrac kínálat

A gyermekbútorok között az egyik legfontosabb a megfelelő ágy – és persze a belevaló matrac! Hiszen nem mindegy, min alszik a még fejlődőben levő csemete.

A gyerekszoba bútorai általában kicsik és aranyosak – a gyermekmatrac is ilyen, amely kivitelezését tekintve is kissé más, mint a felnőtteknek való ágybetétek. Beilleszthető a kisméretű ágyakba, és olyan anyagokból készül, amelyek biztosítják a megfelelő alátámasztást egy könnyű kis testnek is.

A gyermekmatracot kérhetjük 9 centiméteres kókuszréteggel vagy rétegelt változatban, ortopédikus hab maggal és két vékonyabb kókuszréteggel.

Akár egyedi méretben is birtokba vehetjük őket, ha az alap méret – a 60-szor vagy 70-szer 120-as – nem megfelelő számunkra.

Azon kívül persze, hogy biztosítja az egészséges alvást, egy gyermekmatrac esetében fontos, hogy könnyen tisztítható legyen. Elég egy kis „baleset”, egy csokis kéz, esetleg egy leejtett színes filctoll, máris foltos lesz a matrac.

Ezért nagyon hasznos, hogy az ágybetét egyszerű zipzározással levehető és kimosható.

A huzat egyben antiallergén is: gyermekek esetében főleg jól jön az antibakteriális környezet, különösen, hogy az ágybetéten meglehetősen sok időt tölt a csemete. Ezekkel az ifjúsági matracokkal nemcsak a kényelmes és minőségi alvást, hanem az egészséges környezetet is biztosítjuk szemünk fénye számára!Kapcsolódó cikkek

Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!
Ágykeretet klasszikusban

Ágykeretet klasszikusban

Klasszat, klasszikusban!
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!
Székek munkához, tanuláshoz

Székek munkához, tanuláshoz

Munkára forgószékben!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?