Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Helyszűkében vagyunk, de szeretnénk olyan kanapét, amelyen többen is elférnek? Le lehet rá ülni, beszélgetni, közösen tévézni? Sőt, aludni is? Szavazzunk a sarokülőgarnitúrára.

Nem döntünk rosszul, ha sarokülőgarnitúra megvásárlása jár az eszünkben. Legyen bármilyen stílusú, helytakarékos és mutatós megoldás! Ha nincs elég méretes nappalink ahhoz, hogy egy nagyobb helyigényű elemes garnitúra kényelmesen elterpeszkedjen benne, ám kínálkozó sarok bőven akad egy szép sarokülőgarnitúra elhelyezéséhez, ne is gondolkodjunk tovább!

Ez a bútor nemcsak arra jó, hogy néhány családtag, vendég leülhessen velünk egy kis beszélgetésre, tévézésre, de kinyitható és könnyen ággyá is alakítható.

Ha mindennapos alvásra szeretnénk használni, az is megoldható, az arra alkalmas modellekkel – melyeknek a fekvőfelülete is bonellrugós -, a többi csak vendégágynak ajánlott.

Külön előny, hogy a sarokba rakható ülőgarnitúra jobbos és balos változatban is kérhető, így igazán nem kell azon gyötrődnünk, hogyan erőltessük be olyan helyre, ahol kevésbé mutatna jól.

Ágyneműtartós rész is tartozik a garnitúrákhoz, így az ágyneműnek nem kell külön helyet keresni, és plusz pakolófelületet is kapunk. Egyes modellekhez puff is kérhető.

Nem akadály, hogy milyen stílus illeszkedne a nappaliba! Az egyszerű megjelenésű, hagyományos modellektől kezdve az elegáns, kárpitozott vagy bőr ülőgarnitúrákon át a dizájnos, minimál terekben is remekül mutató sarokülőgarnitúrákig bármilyet választhatunk.

Sőt, ha egy kis nosztalgikus hangulatot csempésznénk a szoba sarkába, megtehetjük a hullámrugós Díva ülőgarnitúrával, ami viszont csak „teadélutánokra” való – de a pletykálásra egy ital mellett tökéletes!Kapcsolódó cikkek

Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!