Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Design kanapét szeretnénk?

Ha álmodoztunk már arról, milyen jól is mutatna a nappaliban egy merész stílusú kanapé, itt az ideje, hogy ez ne csak álom legyen…

Sokan gondolják a design kanapékról, hogy nem a legkényelmesebbek, és praktikusságukról sem híresek. Számos darab megcáfolja azonban ezt a feltételezést. Ha modern bútorokkal, vagy minimál stílusban van berendezve lakásunk, bátran választhatunk egy olyan kanapét, amely egy ilyen otthon hangulatához a leginkább passzol, és minden alkalommal ámulatba ejt minket, ha csak ránézünk!

Ha odavagyunk a dögös, bőrből készült, élénkpiros kanapékért, vagy üde zöld és fehér párosítást tudunk elképzelni szobánkba; ha az ötvenes évek stílusa csábít bennünket modern kivitelezésben, vagy egy vagány, hajtogatható karfás, krómozott lábú modellbe szerettünk bele - bármelyik kitűnő választás lehet a nappali, a hálószoba, a vendégszoba vagy a gyerekszoba bútoraként.

Talán hihetetlen, de ezen modellek többségén aludni is lehet – méghozzá jól! A táskarugós matrac biztosítja a megfelelő pihenést több éjszakára is, bár ha mindennapos alvásra kell a kanapé, textilbőr szövetet nem érdemes választani rá.

Teljesen lehajtva tökéletes heverő válik a design kanapék nagy részéből is, egy vagy két személy számára.

Ha szivacsos a fekvőfelület, mindennapos alvásra a kanapé nem ajánlott, ahogyan egyes, fix kialakítású modellek is inkább vendégágynak javasoltak, vagy pedig nem nyithatók és csak nappal nyújtanak tökéletes ülőfelületet – akkor azonban maradéktalanul!

A design kanapék egy részében szintén találunk ágyneműtartós részt, mely fokozza a bútor praktikusságát.
Akit tehát vonz a modern, szögletes vonalvezetés, a merész megoldások, bátran voksoljon design kanapéra, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt!Kapcsolódó cikkek

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Jó íróasztalt hosszú távra!
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Ágykeretet gyereknek, kamasznak

Ágykeretet gyereknek, kamasznak

A gyerek akár versenyautóban is alhat!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Mikor válasszunk szivacsos kanapét?