Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Design kanapét szeretnénk?

Ha álmodoztunk már arról, milyen jól is mutatna a nappaliban egy merész stílusú kanapé, itt az ideje, hogy ez ne csak álom legyen…

Sokan gondolják a design kanapékról, hogy nem a legkényelmesebbek, és praktikusságukról sem híresek. Számos darab megcáfolja azonban ezt a feltételezést. Ha modern bútorokkal, vagy minimál stílusban van berendezve lakásunk, bátran választhatunk egy olyan kanapét, amely egy ilyen otthon hangulatához a leginkább passzol, és minden alkalommal ámulatba ejt minket, ha csak ránézünk!

Ha odavagyunk a dögös, bőrből készült, élénkpiros kanapékért, vagy üde zöld és fehér párosítást tudunk elképzelni szobánkba; ha az ötvenes évek stílusa csábít bennünket modern kivitelezésben, vagy egy vagány, hajtogatható karfás, krómozott lábú modellbe szerettünk bele - bármelyik kitűnő választás lehet a nappali, a hálószoba, a vendégszoba vagy a gyerekszoba bútoraként.

Talán hihetetlen, de ezen modellek többségén aludni is lehet – méghozzá jól! A táskarugós matrac biztosítja a megfelelő pihenést több éjszakára is, bár ha mindennapos alvásra kell a kanapé, textilbőr szövetet nem érdemes választani rá.

Teljesen lehajtva tökéletes heverő válik a design kanapék nagy részéből is, egy vagy két személy számára.

Ha szivacsos a fekvőfelület, mindennapos alvásra a kanapé nem ajánlott, ahogyan egyes, fix kialakítású modellek is inkább vendégágynak javasoltak, vagy pedig nem nyithatók és csak nappal nyújtanak tökéletes ülőfelületet – akkor azonban maradéktalanul!

A design kanapék egy részében szintén találunk ágyneműtartós részt, mely fokozza a bútor praktikusságát.
Akit tehát vonz a modern, szögletes vonalvezetés, a merész megoldások, bátran voksoljon design kanapéra, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt!Kapcsolódó cikkek

Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?