Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ágykeretet gyereknek, kamasznak

Gyermekünk aranyos, színes fiókokkal tarkított ágyban, egy felnőttes modellben, netán egy versenyautóban képzeli el éjszakai pihenését? Válasszuk ki a legmegfelelőbbet!

Amíg csemeténk pici, biztonságos alvóhelyet nyújt számára a rácsos gyerekágy – ezt a nyugodt, pihentető alvást nyugodtan rábízhatjuk a masszív, világos, vad juhar és fehér színkombinációban készült, barátságos megjelenésű babaágyra, melynek 2 rúdját kivehetjük.

Mivel az ágy bútorcsalád része, akár egy teljes gyerekszoba berendezése megoldható ugyanilyen stílusban: a már nagyobbacska gyermeknek is hasonló lesz az ágya!

Nos, igen: a nagyobbacska gyerekek már valami „felnőttesebbre” vágynak.

Ettől persze még alhatnak a gyerekszobában remekül mutató, praktikus, színes gyerekágyban, amely alul fiókokkal felszerelt, vagy amelyhez görgős ágyneműtartó kérhető, tehát tárolóhellyel is el van látva – még a játékok is beférhetnek ide!

Egy ilyen fiatalos ágykeret még akár tinédzserkorban is jól jöhet. Hozzá illő éjjeliszekrénnyel kiegészülve különösen mutatós!

A hagyományos vonalvezetésű 1 személyes gyerekágyak sorában számos ilyen modellből választhatunk, sőt van több fiókos és ágyneműtartós heverő is, amely oldaltámlával ellátott.

Ha több méretben állítható ágykeret a vágy, az is megoldható, méghozzá fenyőben.

Ha a gyermek egy már valóban felnőttesebb modellt szeretne, az ifjúsági ágyak számos típusából válogathatunk, melyeket ránézésre valóban egy felnőtt hálóban is el tudnánk képzelni, csak méretre kisebbek.

Bútorlapos és tömörfa változatban is több mutatós modellt találunk; választhatunk a hagyományosabb megjelenésű és a modern ágyak közül, melyekhez szinte kivétel nélkül kiegészítőket is kérhetünk, így nem kell külön az ágyhoz illő éjjeliszekrény után kutatni.

Az ifjúsági ágyak nagy része elemes bútorcsalád tagja, így ha az ágy elnyerte tetszésünket, akár az egész szobát berendezhetjük a stílusában: komódokkal, szekrényekkel és íróasztallal szerelhetjük fel.

Külön kategóriát alkotnak az autók kicsiny rajongói számára készült MDF bútorlapos gyerekágyak, melyek versenyautó vagy lányos, rózsaszín, hercegnői „tök hintó” formáját veszik fel: a játékos ágy ugyanúgy kényelmes fekhellyel szolgál, mint bármelyik másik modell. Az ágyakat lapraszerelten kapjuk meg, így összerakás után máris birtokba veheti a csemete!Kapcsolódó cikkek

Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Vákuummatracokról

Vákuummatracokról

A vákuummatrac előnyei
Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Jótékonyan rejt, de meg is mutat…
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Mikor válasszunk szivacsos kanapét?