Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kanapét vendégágynak!

Akár egyszerű, akár nagyon dizájnos kanapé az elképzelésünk, mindkettő tökéletes lehet vendégágynak – hogy a szülőknek, barátoknak mindig legyen hol lehajtani a fejüket…

Nem kevesen vannak abban a helyzetben, hogy a szüleiktől távol élnek, gyakran látják vendégül szeretteiket, barátaikat. Nekik is aludniuk kell valahol, akkor is, ha kicsi a lakás, és nem fér be több bútor.

Ilyenkor tökéletesek a vendégágyas kanapék, melyek azonban napközben – és a hónap nagyobbik részében – a mi kényelmünket szolgálják. Olvasásra, traccsolásra, tévézésre kiválóak.

Ha nem mindennapos alvásra alkalmas kanapét keresünk, hanem olyat, amely csodásan mutat a nappaliban, illetve a vendégszoba, gyerekszoba, vagy akár hálószoba része, még a fantáziánkat is szabadabbra engedhetjük, hiszen a vendégágynak való kanapé akár a legmerészebb külsővel is rendelkezhet, néhány éjszakára kényelmes fekhellyel szolgál.

Kinyitható, amikor szükséges, és még a heverőből is remek 2 személyes ágy válik.

A modellek emellett ágyneműtartósak, vagy ágyneműtartó fiókkal ellátottak, tehát nemcsak az ágyneműt rakhatjuk el gond nélkül, hanem remek, rejtett pakolófelületet is kapunk!

A vendégágynak való kanapé lehet tökéletesen újszerű, minimál stílusú, elegáns, de egyben modern; egyszerű és mutatós, vagy klasszikus darab, akár valódi bőrből. A kínálat káprázatos.

Ezek a kanapék szivacsos ülőfelületük, vagy fekvőfelületük rövidsége miatt nem ajánlottak mindennapi alváshoz; a bonellrugós modellek azonban textilbőr felületük okán nem javasoltak ilyen célra.

Utóbbi ugyanis alkalmatlan arra, hogy állandóan ágyazzunk rajta: a lepedő csúszkálni fog.

Legyen a szoba dísze, a helyiség közkedvelt ücsörgőhelye a nyitható kanapé, de vethessük be alvásra szükség esetén: válasszuk ki az igazit!Kapcsolódó cikkek

Tele a gardróbot!

Tele a gardróbot!

Ízlésesen takarja a holmit!
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!
Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Kicsi és okos bútordarab
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?
Én kicsi fotelem...

Én kicsi fotelem...

Az otthoni kedvenc