Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kanapét vendégágynak!

Akár egyszerű, akár nagyon dizájnos kanapé az elképzelésünk, mindkettő tökéletes lehet vendégágynak – hogy a szülőknek, barátoknak mindig legyen hol lehajtani a fejüket…

Nem kevesen vannak abban a helyzetben, hogy a szüleiktől távol élnek, gyakran látják vendégül szeretteiket, barátaikat. Nekik is aludniuk kell valahol, akkor is, ha kicsi a lakás, és nem fér be több bútor.

Ilyenkor tökéletesek a vendégágyas kanapék, melyek azonban napközben – és a hónap nagyobbik részében – a mi kényelmünket szolgálják. Olvasásra, traccsolásra, tévézésre kiválóak.

Ha nem mindennapos alvásra alkalmas kanapét keresünk, hanem olyat, amely csodásan mutat a nappaliban, illetve a vendégszoba, gyerekszoba, vagy akár hálószoba része, még a fantáziánkat is szabadabbra engedhetjük, hiszen a vendégágynak való kanapé akár a legmerészebb külsővel is rendelkezhet, néhány éjszakára kényelmes fekhellyel szolgál.

Kinyitható, amikor szükséges, és még a heverőből is remek 2 személyes ágy válik.

A modellek emellett ágyneműtartósak, vagy ágyneműtartó fiókkal ellátottak, tehát nemcsak az ágyneműt rakhatjuk el gond nélkül, hanem remek, rejtett pakolófelületet is kapunk!

A vendégágynak való kanapé lehet tökéletesen újszerű, minimál stílusú, elegáns, de egyben modern; egyszerű és mutatós, vagy klasszikus darab, akár valódi bőrből. A kínálat káprázatos.

Ezek a kanapék szivacsos ülőfelületük, vagy fekvőfelületük rövidsége miatt nem ajánlottak mindennapi alváshoz; a bonellrugós modellek azonban textilbőr felületük okán nem javasoltak ilyen célra.

Utóbbi ugyanis alkalmatlan arra, hogy állandóan ágyazzunk rajta: a lepedő csúszkálni fog.

Legyen a szoba dísze, a helyiség közkedvelt ücsörgőhelye a nyitható kanapé, de vethessük be alvásra szükség esetén: válasszuk ki az igazit!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!
Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!
Kanapét a gyermeknek!

Kanapét a gyermeknek!

Egy „felnőttes bútor” a gyerekszobába!
Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Pakoljunk fenyő gardróbba!

Pakoljunk fenyő gardróbba!

Természetet a hálószobába!