Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

A szín kiválasztása

Ha már itt tartunk, akkor nagyon jó a helyzet, hiszen szinte minden megvan, amit csak szerettünk volna.

Egyet kivéve: Milyen színű legyen a kanapé?

Attól függően, hogy milyen stílusban akarjuk berendezni szobánkat, vagy valamelyik meglévő bútordarabunk színéhez szeretnénk igazítani, esetleg a kedvenc színünk lesz a meghatározó, legtöbb helyen a kanapékat adott színekben, vagy színkombinációkban lehet megrendelni. Nem egyszerű feladat egy kis darabka színminta, vagy a képernyőn megjelenített fotó alapján kiválasztani a megfelelő színt, de azért nem lehetetlen.

Ha biztosra akartok menni a kiválasztásnál, legegyszerűbb felmarkolni egy darab padlóburkolót (ha van maradék, de ez miatt fel ne szedjétek!!!), függönydarabot, festék színmintát, szőnyeget, vagy a meglévő bútor egy kisebb alkatrészét, ami jól mutatja milyen a környezet színe. Így könnyedén mellé tudjátok illeszteni a színmintának és nem lesz nehéz színben, anyagban megfelelőt választani, otthonossá tenni a helységet!

Online megrendelés esetében fordított az eljárás: először a meglévő színeket szedjétek számba és döntsétek el az új kanapé színét, majd ehhez keressetek megfelelő árnyalatot. A képernyőn megjelenő színek jobb helyeken valóban azt tükrözik, amilyen a valóságban lesz a szövet színe. Ezt én úgy szoktam elérni, hogy egy teljesen átlagos monitor mellé helyezem a színmintát és ahhoz állítom be a kép tulajdonságait. Így biztosan a megfelelő árnyalat jelenik majd meg a monitoron. Ha ezt leellenőriztem, akkor lesz végleges és megjeleníthető. Ezzel a módszerrel eddig valósághű és színazonos mintákat sikerült létrehoznom weben történő megjelenítéshez. Jó hír, hogy ha esetleg mégsem megfelelő az árnyalat, lehetőségetek van a cserére, így nem kell attól rettegni, hogy rosszul választatok! Ezt egyébként a Magyar törvények is előírják.Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Mikor válasszunk szivacsos kanapét?
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Kell egy jó konyhabútor!

Kell egy jó konyhabútor!

Hogy igazán kézre álljon a konyha…
Vákuummatracokról

Vákuummatracokról

A vákuummatrac előnyei