Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Író- és számítógépasztalokról

A jó íróasztal nemcsak az irodában, otthon is fontos. Ha sok időt töltünk mellette, cseppet sem mindegy, mennyire funkcionális és kényelmes!a

Az íróasztal örök darab: már gyermekkorban szükségünk van rá tanulóasztalként, felnőttként a munkához, számítógépezéshez, íráshoz, rajzoláshoz használjuk. A gyerekszoba, a dolgozószoba, de – ha ott alakítunk ki dolgozósarkot – a nappali sem teljes nélküle!

Szerencsénk van, hiszen ma már óriási kínálatból választhatjuk ki az igazit: míg évekkel ezelőtt fontos volt, hogy csak írni, vagy számítógépezni szeretnénk-e az asztalon, ma ugyanazt használhatjuk mindkét esetben. Különösen, mióta elterjedtek a laptopok!

Egy egyszerű íróasztal könnyen lehet gépező asztal, de a számítógépasztal is könnyen visszaalakítható íróasztallá, csak vissza kell tolni a helyére a billentyűzettartót, és ha nagy gépünk van, levenni a monitortartót.

A választék igen széles: a legkülönfélébb stílusú és színű gyermek- illetve felnőtt asztal közül választhatunk, attól függően, milyen szobába, milyen bútorok közé kerül ez a kisbútor.

Ha a fabútor-megjelenésű asztalokat szeretjük, a bútorlapos modellek közt találjuk meg kedvencünket – legyen az gyermek íróasztal élénk színű előlappal, modern vonalvezetésű, krómozott fogantyús, extravagáns darab, vagy akár egy szépséges, díszkeretléces vagy antikolt, klasszikus számítógépasztal!

Egészen egyszerű, praktikus, bútorlapos modellekből is választhatunk, ha csupán egy kis alapterületű asztalra van szükségünk, amely nem foglal sok helyet és esetleg polcos állvány is csatlakozik hozzá. Valamelyik mutatós fa árnyalatban és az alumínium vagy a porfestett acél kombinációjában lehet a miénk.

Kis sarokban elférő, de akár kifejezetten sarokba illeszthető, kényelmes, méretes modelleket is találunk – ki-ki válasszon igénye szerint!Kapcsolódó cikkek

Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Matracot memóriával

Matracot memóriával

Megjegyzi az alvásod...