Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Író- és számítógépasztalokról

A jó íróasztal nemcsak az irodában, otthon is fontos. Ha sok időt töltünk mellette, cseppet sem mindegy, mennyire funkcionális és kényelmes!a

Az íróasztal örök darab: már gyermekkorban szükségünk van rá tanulóasztalként, felnőttként a munkához, számítógépezéshez, íráshoz, rajzoláshoz használjuk. A gyerekszoba, a dolgozószoba, de – ha ott alakítunk ki dolgozósarkot – a nappali sem teljes nélküle!

Szerencsénk van, hiszen ma már óriási kínálatból választhatjuk ki az igazit: míg évekkel ezelőtt fontos volt, hogy csak írni, vagy számítógépezni szeretnénk-e az asztalon, ma ugyanazt használhatjuk mindkét esetben. Különösen, mióta elterjedtek a laptopok!

Egy egyszerű íróasztal könnyen lehet gépező asztal, de a számítógépasztal is könnyen visszaalakítható íróasztallá, csak vissza kell tolni a helyére a billentyűzettartót, és ha nagy gépünk van, levenni a monitortartót.

A választék igen széles: a legkülönfélébb stílusú és színű gyermek- illetve felnőtt asztal közül választhatunk, attól függően, milyen szobába, milyen bútorok közé kerül ez a kisbútor.

Ha a fabútor-megjelenésű asztalokat szeretjük, a bútorlapos modellek közt találjuk meg kedvencünket – legyen az gyermek íróasztal élénk színű előlappal, modern vonalvezetésű, krómozott fogantyús, extravagáns darab, vagy akár egy szépséges, díszkeretléces vagy antikolt, klasszikus számítógépasztal!

Egészen egyszerű, praktikus, bútorlapos modellekből is választhatunk, ha csupán egy kis alapterületű asztalra van szükségünk, amely nem foglal sok helyet és esetleg polcos állvány is csatlakozik hozzá. Valamelyik mutatós fa árnyalatban és az alumínium vagy a porfestett acél kombinációjában lehet a miénk.

Kis sarokban elférő, de akár kifejezetten sarokba illeszthető, kényelmes, méretes modelleket is találunk – ki-ki válasszon igénye szerint!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!
Tele a gardróbot!

Tele a gardróbot!

Ízlésesen takarja a holmit!
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazításnál is fontos a kényelem!
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!