Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kanapét a gyermeknek!

Mire vágyik sokszor egy gyermek? Arra, hogy a felnőtteknek való dolgokat is kipróbálhassa! A csemete szobájába sem rossz választás egy kanapé, természetesen az ő méretében.

A gyerekszoba általában nem hatalmas méretéről, sokkal inkább praktikusságáról híres. Egy gyermeknek térre van szüksége, az ágya mellett azonban egy kanapé is remek szolgálatot tesz a szobában, amin játszani, olvasni, heverészni lehet. Ráadásul egy igazán „felnőttes” darab, a gyerekszoba hangulatához illeszkedő színekben és mintákkal. A gyerekbútor szövete kopásálló, sokat kibír!

Mindenkinek ismerősek lehetnek a szivacsos fotelágyak, amelyek vendégágyként is jól használhatóak.

Az egyszemélyes fotelágy mindennapos alvásra nem ajánlott, de ágyneműtartós, tehát értékes pakolófelülettel is el van látva – ami a gyerekszobában sosem hátrány.

Felnőttek számára vendégágynak, gyermekeknek azonban mindennapos alvásra alkalmas a kétszemélyes ággyá nyitható, szivacsos fotelágy, így két funkciója máris van a bútornak.

Az a modell viszont, ahol kinyitva a szivacsos rész a földön fekszik, csemetéknek is csak nappali használatra ajánlott, alvásra nem.

Praktikus és mutatós egyben a kinyitható gyermekheverő, mely oldalkarfáinak köszönhetően biztonságot ad – nem eshet le róla a csemete. Számos szövettel kérhető, de textilbőrt a csúszóssága miatt nem érdemes rá választani: nehezen marad meg rajta az ágynemű.

Barátságos hangulatot varázsol a szobába a kedves, szivacsos gyerekkanapé, mely klasszikusabb és modernebb külsővel is kapható, plusz többféle színben és mintával rendelhető. Szintén kihajtogatható ággyá, de mindennapos alvásra nem való. „Dühöngőnek” annál inkább, ezért nemcsak csinos, de praktikus választás is…

Ha egy igazi különlegességre vágyunk, mely egyben többfunkciós is, vegyünk üde színű, szétcipzározható fotelágyat: minden darabja külön is használható, alvás után fotellá hajtogathatjuk, és jól elfér a sarokban. Ellenben a gyerkőc barátai kényelmesen elalhatnak rajta. Ideális választás!Kapcsolódó cikkek

Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekoráljunk fényekkel!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!