Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Dohányzóasztalt üveglappal!

Hiányzik egy dohányzóasztal nappali ülőgarnitúránk mellé? Amennyiben légies bútordarabra vágyunk, üveg dohányzóasztal legyen a választásunk…

Akár kicsi, akár nagy dohányzóasztal fér el kényelmesen a kanapé vagy az ülőgarnitúra elé, üvegből is megtaláljuk az ideálisat. Sőt, kifejezetten sok modell közül válogathatunk! Az üveg dohányzóasztal igazi elegáns darab, de persze fontos, hogy milyen stílusú bútor mellé kerül…

Ezek a mutatós, kissé légies hatású bútordarabok többnyire modern otthonok kiváló kiegészítői.

Ám akár klasszikus nappaliban is jól mutathat egy elegáns megjelenésű, üveg asztallapos, krómozott acél lábain tömör fa díszítéssel ellátott modell.

Mindenesetre ha a modern és minimalista stílus szerelmesei vagyunk, előnyben érezhetjük magukat.

Ha méretes, szögletes vagy ovális üvegasztal az elképzelésünk, melyre bőven lehet pakolni és vendégkínálásra is alkalmas, ugyanúgy nagy választékból válogathatunk, mint ha csak egy kicsi, „jelzésszerű” kisasztal a vágyunk, mely akár apró és kerek is lehet, különleges lábbal.

Ami az üveg dohányzóasztalok kivitelezését illeti, a merész megoldások aztán nem hiányoznak róluk! Éppen ezért dizájn bútorok mellett is remekül megállják a helyüket.

Feketében, barnában, ezüst színben vagy akár két színben is rendelhetők, hogy minél jobban illeszkedjenek nappalink hangulatába! A változatos formák között mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Különösen, hogy az üvegasztalok akár rendhagyóan hajlított lábbal, üvegszálas műanyag talppal, vagy farönk formájú változatban is a miénk lehetnek.

Szinte mindegyik modell kiegészül újságtartó polccal, ami a pakolásnál nagy előnyt jelent, de ha zsúrkocsi-szerű kisasztalra vágyunk, az is megoldható. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!
Franciaágyat kárpittal

Franciaágyat kárpittal

Kárpitozott ágyon kétszemélyes álom
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Szépség

Szépség

Kanapé és a szépség...
Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?