Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Könyvespolc kínálat

Nemcsak az ajtós pakolók jönnek jól a szobában, sőt, az irodában! A komódok mellett szükségünk van egy vagy több szép könyvespolcra is – ezek a legmutatósabbak a helyiségben!

Egy szoba hangulatát, otthonosságát sokban befolyásolja, hogy mi kerül a könyvespolcra! A könyvespolcokon levő kötetek és dísztárgyak, emlékek sokat elárulnak a helyiség tulajdonosáról. Ahhoz azonban, hogy legyen hová raknunk ezeket, szükséges a könyvespolc!

Hogy milyen stílusú mellett döntünk, azt nemcsak ízlésünk határozza meg, hanem az is, hogy mennyi és milyen pakolnivalónk van.

Ezek a remekbe szabott kisbútorok több funkcióval is rendelkeznek: a könyvespolcokból, ha egymás mellé sorakoztatjuk őket, akár egész szekrénysort készíthetünk, vagy térelválasztóként használhatjuk őket. Ha kellően megpakoljuk, még átlátni sem lehet majd rajtuk!

Gyerekszobába barátságosak és mutatósak az élénk színekkel variált egyszerű modellek: zöld vagy narancsszínű, esetleg kék fiókokkal.

A csemeték birodalmában, de a hálószoba, vendégszoba vagy a nappali részeként is jól mutatnak az egyszerű megjelenésű, juhar-, tölgy vagy noce tango árnyalatokban kapható bútorlapos könyvespolcok, illetve a letisztult formavezetésű, gömbölyű lábú modellek.

A térelválasztóként is használható kisbútorokat a modernebb vonalvezetés jellemzi – a változatosan elhelyezett polcok könyvek és tárgyak fantáziadús elhelyezésére adnak lehetőséget.

A modern stílus szerelmesei számos különleges kivitelezésű könyvespolcból választhatnak: az egyszerűbbnek tűnő kisbútor is rejt magában valami rafinériát, ami üdítően modernné teszi: alumínium fogantyúk, fényes, modern lábak, dizájnosan kerekített élek. A sötét és a világos árnyalatok rajongói is megtalálják a nekik valót!

A klasszikus berendezésű nappali, a dolgozószoba vagy az iroda inkább a hagyományos megjelenésű könyvespolcokkal elegáns - remekül mutathatnak benne a stíl könyvespolcok tömör nyírfából, a laminált bútorlapos, díszkeretléces vagy az antikolt modellek, ellenben inkább a hálószoba vagy a nappali mutatós darabja lehet az antikolt tömör nyírfa klasszikus könyvespolc. Vigyük haza és pakoljuk tele!Kapcsolódó cikkek

A nappali szekrénysora

A nappali szekrénysora

Válaszd ki a nappali főszereplőjét!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Strapabíró borítás...
Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekoráljunk fényekkel!
Matracot memóriával

Matracot memóriával

Megjegyzi az alvásod...
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!