Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Puffot a szobába!

Jó lenne feltenni a lábunkat, ha kényelmesen elhelyezkedtünk a kanapén? Szükség lenne egy kiegészítő ülőhelyre, ha több embert kell leültetni? Válasszunk egy jó puffot!

Erre az aranyos, mutatós bútordarabra aztán igaz, hogy jól jön, „ha már csak egy kicsi hiányzik”! Egy jó puff páratlan kiegészítő a szobában. Nagyon hasznos, ha fáradt lábunkat szeretnénk rajta pihentetni, kiegészülhet vele az ülőgarnitúra és akkor is bevethetjük, ha nincs elég hely leültetni egy plusz vendéget.

A házigazda egyébként sokszor hagyatkozik a puffra, főleg ha gyakran járkál ki a konyhába. Nemcsak a nappaliban hasznos – lehet a hálószoba, gyerekszoba vagy a vendégszoba kiváló tartozéka.

A puffot választhatjuk kifejezetten ülőgarnitúránkhoz – vannak olyan garnitúrák, amelyekhez kapható ez a bútordarab -, de külön is. Attól függ, mi az elképzelés, milyen puff illene leginkább a kanapéhoz, ülőgarnitúrához, általában a szoba berendezéséhez!

Több stílusú és formájú ülőke vár ránk: lehet kocka vagy kerek, láb nélküli, esetleg krómozott acél lábas, de akár tömör nyírfa ülőke is a „kiválasztott”.

Klasszikus otthonokba egy antikolt tömör nyírfa puff és ülőke rendkívül jól mutat, de többféle hagyományos külsejű, elegáns modellből választhatunk, mégpedig olyan szövettel és alsó résszel, amilyen nekünk tetszik.

Aki egyszerű megjelenésű, kárpitozott puffra vágyik, nyitható, pakoló rekeszes modell mellett is dönthet!

A modern stílusú puff-kínálatban nemcsak mutatós és elegáns, de bonell- illetve táskarugós modellek is megtalálhatók, melyeken különösen kényelmes az ülés. Választhatunk a színes, vidám, gyerekszobába is kitűnő szivacsos puffokból.

Sőt! Dizájn kanapénkhoz hozzáillő puff dukál, amely lehetővé teszi, hogy fekvőhellyé változtassuk a garnitúrát! A puff egyszerű, de nagyszerű megoldás, és bármikor bevethető!Kapcsolódó cikkek

Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Mikor válasszunk szivacsos kanapét?
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!
Párnát, takarót és matracvédőt!

Párnát, takarót és matracvédőt!

Minden kiegészítő az ágyhoz...
Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Hangulatos dohányzóasztal-szett kis terekbe