Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Matracot habbal

Már ránézésre is csábítóak ezek a pihe-puhának látszó, mégis tökéletes és egészséges alátámasztást biztosító hab matracok. Jó helyük lesz az ágyunkban!

Amennyiben a hálószoba vagy a vendégszoba bútoraihoz illeszkedő ágykeretet már beszereztük, de ágybetét nincs hozzá, itt az ideje a megfelelő matrac kiválasztásának. Akár színek szerint is választhatnánk, mert nagyon mutatósak…de természetesen a funkciójukat kell szem előtt tartanunk!

Ha a mindennapos alvásra kiválóan alkalmas hideghab matrac a választásunk, lássuk az előnyeit! Esetükben el kell döntenünk, hogyan szokásunk leginkább aludni, mert aszerint érdemes kiválasztani a habmatrac keménységét.

Ha magunk se tudjuk, melyik a kedvenc pozíciónk, tehát mindenhogyan alszunk, a félkemény hideghab matraccal mindenképp jól járunk. Oldalt alvóknak a lágy, háton alvóknak inkább a kemény változat lesz megfelelő.

A matracokon a hideghab lehet magas szivacs sűrűségű, vagy egyrétegű (monozónás). Akár több zónával biztosíthat megfelelő alátámasztást.

Miért jó az ortopédikus hideghab? Mert káros anyagok nélkül készül, egy forradalmian új technológiával, tulajdonságait illetően pedig a természetes latex-el vetekszik. Nem is kérdés tehát, hogy egészséges és kényelmes-e! Ráadásul a gerincoszlopnak is kiváló alátámasztást nyújt.

A habmatracok nyitott cellaszerkezetüknek köszönhetően remekül szellőznek, ezzel is gondoskodva a felhőtlen alvásról.

Alap matracszövettel, de akár hideg- és melegtartó huzatokkal is kérhetők, hogy minden évszakban jól aludjunk rajtuk. A Monoblock típusú kemény- és félkemény ágybetétekhez szintén kétféle huzat kapható: az egyik szőtt és steppelt felső rétegű, amely a folyadékot és nedvességet jól vezeti, a másik pedig frottír, puha, szintén jó nedvesség elvezető, de huzatát levenni és mosni is lehet.

Ha egyik méret sem az igazi számunkra, egyedi méretben is miénk lehetnek ezek a tökéletes pihenéssel szolgáló matracok. Tartsuk a kényelmet szem előtt!Kapcsolódó cikkek

Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!
Puffot a szobába!

Puffot a szobába!

Ha kell még egy p(uff)lussz
Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!
Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Komódot, kisszekrényt a tároláshoz

Jótékonyan rejt, de meg is mutat…