Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Álló lámpát a szobába!

Jól jönne egy kiegészítő lámpa, de nem fontos, hogy erős fényt adjon? Inkább hangulatot csinálnánk vele? Válasszuk a párásító-, a lávalámpát vagy a rizslámpát!

Manapság a hangulatteremtés igen lényeges momentuma az otthon berendezésének – egy lakás akkor igazán kedves, ha a hangulatát is szeretjük. Ehhez járulnak hozzá egyes fényforrások is, amelyek arra szolgálnak, hogy a sarokban vagy a szoba félreesőbb részében bekapcsolva álljanak és fokozzák a kellemes hangulatot.

Ha tehát nem kifejezetten világítás céljából szeretnénk egy lámpát, válasszunk ezekből a mutatós, igazi hangulatteremtő lakberendezési kiegészítőkből! Az álló lámpa-kínálat a legkülönfélébb változatok kedvelőinek nyújt jó megoldást.

A párásító lámpa például, amellett, hogy szép látvány, az egészségünket is őrzi: hő hatására a benne levő vizet párologtatja, javítva a levegő minőségét.

Modern, de klasszikusabb kivitelezésű lábakkal is a miénk lehet, így hagyományos és modern szobában is jól mutat. Érdekes optikai illúziót kelt, különleges hangulatot teremtve ezzel.

A hosszúkás, színes lávalámpa a gyerekek szobájában is nagyon mutatós, szinte játékos modell.

Nehéz nem észrevenni, hiszen a benne levő olvadt viaszbuborékok le és fel mozognak. Többféle színváltozatban vehetjük őket birtokba, aszerint, hogy melyik illene meglátásunk szerint leginkább a helyiségbe. Modern szobákban főleg jól mutat!

Ideális hangulatteremtő a kanapé mellett vagy a sarokban elhelyezhető, kellemes színeivel valósággal hívogató, rizspapírból készült lámpa: akár sárga, akár narancs, akár zöld, remek érzés a közelében lenni!

Ezek a lámpák nemcsak fényforrásnak és hangulatteremtőnek jók, de különleges díszek, dekorációs eszközök is. Aki szereti a szépet…Kapcsolódó cikkek

Kanapét a gyermeknek!

Kanapét a gyermeknek!

Egy „felnőttes bútor” a gyerekszobába!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Lássuk a valódi bőr előnyeit és hátrányait...
Kell egy jó konyhabútor!

Kell egy jó konyhabútor!

Hogy igazán kézre álljon a konyha…
Könyvespolc kínálat

Könyvespolc kínálat

A szekrény, ami nemcsak könyvekben jó…
Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Egyedit és kedveset a gyerkőcnek!