Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Álló lámpát a szobába!

Jól jönne egy kiegészítő lámpa, de nem fontos, hogy erős fényt adjon? Inkább hangulatot csinálnánk vele? Válasszuk a párásító-, a lávalámpát vagy a rizslámpát!

Manapság a hangulatteremtés igen lényeges momentuma az otthon berendezésének – egy lakás akkor igazán kedves, ha a hangulatát is szeretjük. Ehhez járulnak hozzá egyes fényforrások is, amelyek arra szolgálnak, hogy a sarokban vagy a szoba félreesőbb részében bekapcsolva álljanak és fokozzák a kellemes hangulatot.

Ha tehát nem kifejezetten világítás céljából szeretnénk egy lámpát, válasszunk ezekből a mutatós, igazi hangulatteremtő lakberendezési kiegészítőkből! Az álló lámpa-kínálat a legkülönfélébb változatok kedvelőinek nyújt jó megoldást.

A párásító lámpa például, amellett, hogy szép látvány, az egészségünket is őrzi: hő hatására a benne levő vizet párologtatja, javítva a levegő minőségét.

Modern, de klasszikusabb kivitelezésű lábakkal is a miénk lehet, így hagyományos és modern szobában is jól mutat. Érdekes optikai illúziót kelt, különleges hangulatot teremtve ezzel.

A hosszúkás, színes lávalámpa a gyerekek szobájában is nagyon mutatós, szinte játékos modell.

Nehéz nem észrevenni, hiszen a benne levő olvadt viaszbuborékok le és fel mozognak. Többféle színváltozatban vehetjük őket birtokba, aszerint, hogy melyik illene meglátásunk szerint leginkább a helyiségbe. Modern szobákban főleg jól mutat!

Ideális hangulatteremtő a kanapé mellett vagy a sarokban elhelyezhető, kellemes színeivel valósággal hívogató, rizspapírból készült lámpa: akár sárga, akár narancs, akár zöld, remek érzés a közelében lenni!

Ezek a lámpák nemcsak fényforrásnak és hangulatteremtőnek jók, de különleges díszek, dekorációs eszközök is. Aki szereti a szépet…Kapcsolódó cikkek

Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Mikor válasszunk szivacsos kanapét?
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...
Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Ha kicsi a hely a gyerekszobában...