Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Álló lámpát a szobába!

Jól jönne egy kiegészítő lámpa, de nem fontos, hogy erős fényt adjon? Inkább hangulatot csinálnánk vele? Válasszuk a párásító-, a lávalámpát vagy a rizslámpát!

Manapság a hangulatteremtés igen lényeges momentuma az otthon berendezésének – egy lakás akkor igazán kedves, ha a hangulatát is szeretjük. Ehhez járulnak hozzá egyes fényforrások is, amelyek arra szolgálnak, hogy a sarokban vagy a szoba félreesőbb részében bekapcsolva álljanak és fokozzák a kellemes hangulatot.

Ha tehát nem kifejezetten világítás céljából szeretnénk egy lámpát, válasszunk ezekből a mutatós, igazi hangulatteremtő lakberendezési kiegészítőkből! Az álló lámpa-kínálat a legkülönfélébb változatok kedvelőinek nyújt jó megoldást.

A párásító lámpa például, amellett, hogy szép látvány, az egészségünket is őrzi: hő hatására a benne levő vizet párologtatja, javítva a levegő minőségét.

Modern, de klasszikusabb kivitelezésű lábakkal is a miénk lehet, így hagyományos és modern szobában is jól mutat. Érdekes optikai illúziót kelt, különleges hangulatot teremtve ezzel.

A hosszúkás, színes lávalámpa a gyerekek szobájában is nagyon mutatós, szinte játékos modell.

Nehéz nem észrevenni, hiszen a benne levő olvadt viaszbuborékok le és fel mozognak. Többféle színváltozatban vehetjük őket birtokba, aszerint, hogy melyik illene meglátásunk szerint leginkább a helyiségbe. Modern szobákban főleg jól mutat!

Ideális hangulatteremtő a kanapé mellett vagy a sarokban elhelyezhető, kellemes színeivel valósággal hívogató, rizspapírból készült lámpa: akár sárga, akár narancs, akár zöld, remek érzés a közelében lenni!

Ezek a lámpák nemcsak fényforrásnak és hangulatteremtőnek jók, de különleges díszek, dekorációs eszközök is. Aki szereti a szépet…Kapcsolódó cikkek

A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
Párnát, takarót és matracvédőt!

Párnát, takarót és matracvédőt!

Minden kiegészítő az ágyhoz...
Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyráccsal a kényelembe!
Modern kanapék

Modern kanapék

Stílus és design egy helyen!
Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!