Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ha figurák tartják az asztalt...

Valami meglepőre vágyunk a nappaliba? Ha szeretjük a nem átlagos bútorokat, a figurás dohányzóasztalt nekünk találták ki: garantáltan feldobja a szoba hangulatát!

Ha szeretnénk meglepni magunkat valami újszerűvel, ami csak kevesek otthonában látható, és kedveljük az üvegasztalokat, olyan dohányzóasztal lesz a kedvencünk, ami egyenesen „kiugrik” a térből.

Nehéz nem észrevenni, hiszen az átlátszó üveget figura tartja – attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni vele, választhatunk állatos figurás dohányzóasztalt-, de olyat is, melyet meztelen női alak vagy éppen egy emberi kéz tart.

figurás dohányzóasztalok különösen tökéletes darabjai lehetnek egy olyan otthonnak, amely egy bizonyos tematikát követ, illetve kiváló bútorai egy olyan embernek, aki nagyon lelkesedik egy adott dologért.

Nem maradnak hoppon a lovak imádói – kétféle lovas asztal közül választhatnak -, és a delfinek is számos változatban kínálják „asztalaikat” a tenger szerelmeseinek, hogy egy kis óceáni hangulat lengje be a nappalit.

Ha India a kedvencünk, többféle elefántos modellt találunk, de nem hiányzik a kínálatból a Szfinx alapú figurás üvegasztal és az egyiptomi ábrákkal díszített üvegasztal sem, mely különösen mutatós.

Ha egy kis görögös hangulatra vágyunk, a műkő dohányzóasztalok – szintén üveglappal – kiválóan illeszkednek majd a nappalinkba.

Mutatós és mulatságos Stan és Pan asztala lehet annak, aki kedveli a sorozat szereplőit, vagy éppen a filmek világát. Kifejezetten férfias választás lehet a női alakot formázó figurás dohányzóasztal, de a tigris- vagy párduc alapú üvegasztal is egy kis merészséget, vadságot csempész a szobába.

Festett műgyanta anyaguk miatt ezek az asztalok kültérben is elhelyezhetők – szóval a lehetőségek cseppet sem korlátozottak…!Kapcsolódó cikkek

Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Hogy miért előnyös? Kattints és nézd meg!
Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekoráljunk fényekkel!
Gyerek író- és számítógépasztalokról

Gyerek író- és számítógépasztalokról

Jó íróasztalt hosszú távra!
A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A választásban is segítünk!
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?