Fejléc scriptblokk

Ha figurák tartják az asztalt...

Valami meglepőre vágyunk a nappaliba? Ha szeretjük a nem átlagos bútorokat, a figurás dohányzóasztalt nekünk találták ki: garantáltan feldobja a szoba hangulatát!

Ha szeretnénk meglepni magunkat valami újszerűvel, ami csak kevesek otthonában látható, és kedveljük az üvegasztalokat, olyan dohányzóasztal lesz a kedvencünk, ami egyenesen „kiugrik” a térből.

Nehéz nem észrevenni, hiszen az átlátszó üveget figura tartja – attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni vele, választhatunk állatos figurás dohányzóasztalt-, de olyat is, melyet meztelen női alak vagy éppen egy emberi kéz tart.

A figurás dohányzóasztalok különösen tökéletes darabjai lehetnek egy olyan otthonnak, amely egy bizonyos tematikát követ, illetve kiváló bútorai egy olyan embernek, aki nagyon lelkesedik egy adott dologért.

Nem maradnak hoppon a lovak imádói – kétféle lovas asztal közül választhatnak -, és a delfinek is számos változatban kínálják „asztalaikat” a tenger szerelmeseinek, hogy egy kis óceáni hangulat lengje be a nappalit.

Ha India a kedvencünk, többféle elefántos modellt találunk, de nem hiányzik a kínálatból a Szfinx alapú figurás üvegasztal és az egyiptomi ábrákkal díszített üvegasztal sem, mely különösen mutatós.

Ha egy kis görögös hangulatra vágyunk, a műkő dohányzóasztalok – szintén üveglappal – kiválóan illeszkednek majd a nappalinkba.

Mutatós és mulatságos Stan és Pan asztala lehet annak, aki kedveli a sorozat szereplőit, vagy éppen a filmek világát. Kifejezetten férfias választás lehet a női alakot formázó figurás dohányzóasztal, de a tigris- vagy párduc alapú üvegasztal is egy kis merészséget, vadságot csempész a szobába.

Festett műgyanta anyaguk miatt ezek az asztalok kültérben is elhelyezhetők – szóval a lehetőségek cseppet sem korlátozottak…!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Lemosható szövetek

Lemosható szövetek

A gyerek és koszbarát szövet!
Ágykeretet gyereknek, kamasznak

Ágykeretet gyereknek, kamasznak

A gyerek akár versenyautóban is alhat!
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!
Ágykeretet modern stílusban

Ágykeretet modern stílusban

Álmodjunk modernben!
Evéshez étkezőasztalt!

Evéshez étkezőasztalt!

Igazi társ az evésben!