Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Állványra a tévét!

Egy tipikus kisbútor, amihez azonban az egész szoba „öltöztethető!” A tv-állványok is jól látható helyen állnak a nappaliban, ezért nem mindegy, hogyan is mutatnak.

Bizony fejtörést okozhat a megfelelő tv-állvány kiválasztása, ha már meglevő nappali bútorunkhoz keresünk tv tartót. Könnyebb helyzetben vagyunk, ha egyben a szoba bútorzatát is most választjuk ki, mert akkor minden további nélkül lehetnek azonos bútorcsalád részei.

De lássuk, milyen modellek közül választhatunk. Érdemes eldöntenünk, hogy mekkora tv-állványra is van szükségünk: elég, ha elfér rajta a tévé, vagy hasznos fiókos, csukható ajtós részek is legyenek benne? Szeretnénk-e rajta elhelyezni a videót és más lejátszókat?

Ha a tv-tartóval szembeni igényeink már megvannak, jöhet a stílus: egészen egyszerű, változatos modern és klasszikus tv-állványok egész sora áll rendelkezésünkre, csak választanunk kell!

Aki szereti az egyszerű megjelenésű modelleket, válogathat a görgős, praktikus, de mutatós állványok, vagy azok a kiegészítő bútorok közül, amelyekben egyszerű vonalvezetésük ellenére van egy kis rafinéria.

Ami a modern tv-tartókat illeti, érdemes eldöntenünk, fabútor megjelenésűt szeretnénk, vagy inkább üveges polcokkal ellátott, krómozott acél lábas modellt? A modern és minimál stílusú kisbútorok számos variációjából választhatunk.

Gond lenne, ha az új tv-állvány kilógna a patinás bútorok sorából? Kiválóan simulhat közéjük egy hagyományos, gyönyörű klasszikus modell, amelyben ugyanúgy minden szerkezetnek megvan a helye, patinázott sárga réz fogantyúkkal, antikolt külsővel, keretes ajtókkal és elegáns lábakkal! Még fehér színben is a miénk lehet – az antikolt tömör nyírfa tv-szekrény kizárólag hagyományos szobában mutat jól. Bármilyen stílust kedvel is, senki nem fog csalódni – még a tévé sem!Kapcsolódó cikkek

Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?
Ha figurák tartják az asztalt...

Ha figurák tartják az asztalt...

Az asztal, ami nem marad észrevétlen
Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Hangulatos dohányzóasztal-szett kis terekbe
Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!