Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Állványra a tévét!

Egy tipikus kisbútor, amihez azonban az egész szoba „öltöztethető!” A tv-állványok is jól látható helyen állnak a nappaliban, ezért nem mindegy, hogyan is mutatnak.

Bizony fejtörést okozhat a megfelelő tv-állvány kiválasztása, ha már meglevő nappali bútorunkhoz keresünk tv tartót. Könnyebb helyzetben vagyunk, ha egyben a szoba bútorzatát is most választjuk ki, mert akkor minden további nélkül lehetnek azonos bútorcsalád részei.

De lássuk, milyen modellek közül választhatunk. Érdemes eldöntenünk, hogy mekkora tv-állványra is van szükségünk: elég, ha elfér rajta a tévé, vagy hasznos fiókos, csukható ajtós részek is legyenek benne? Szeretnénk-e rajta elhelyezni a videót és más lejátszókat?

Ha a tv-tartóval szembeni igényeink már megvannak, jöhet a stílus: egészen egyszerű, változatos modern és klasszikus tv-állványok egész sora áll rendelkezésünkre, csak választanunk kell!

Aki szereti az egyszerű megjelenésű modelleket, válogathat a görgős, praktikus, de mutatós állványok, vagy azok a kiegészítő bútorok közül, amelyekben egyszerű vonalvezetésük ellenére van egy kis rafinéria.

Ami a modern tv-tartókat illeti, érdemes eldöntenünk, fabútor megjelenésűt szeretnénk, vagy inkább üveges polcokkal ellátott, krómozott acél lábas modellt? A modern és minimál stílusú kisbútorok számos variációjából választhatunk.

Gond lenne, ha az új tv-állvány kilógna a patinás bútorok sorából? Kiválóan simulhat közéjük egy hagyományos, gyönyörű klasszikus modell, amelyben ugyanúgy minden szerkezetnek megvan a helye, patinázott sárga réz fogantyúkkal, antikolt külsővel, keretes ajtókkal és elegáns lábakkal! Még fehér színben is a miénk lehet – az antikolt tömör nyírfa tv-szekrény kizárólag hagyományos szobában mutat jól. Bármilyen stílust kedvel is, senki nem fog csalódni – még a tévé sem!Kapcsolódó cikkek

Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Mert enni csak kell valahol…
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Dohányzóasztalt üveglappal!

Dohányzóasztalt üveglappal!

Átlátszó kisegítőt a nappaliba!
Fix kanapé vagy heverő kell?

Fix kanapé vagy heverő kell?

Nappaliba vagy kicsi hálószobába?
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Hagyományos stílus, hagyományos kialakítás...