Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Mi csalogatja a nappaliba a családtagokat? No és a vendéget? Számos esetben egy ízléses dohányzóasztal, süteménnyel és innivalóval…

Központi szerepe van a nappaliban a dohányzóasztalnak – nélküle az ülőgarnitúra csonka, hiszen valamire le kell tenni a csészéket vagy a ropogtatnivalót, ha társaságunk van, de az újságok, no meg a tévé távirányítója számára is ez a legmegfelelőbb hely.

Ha hangulatot teremtenénk, a gyertyák, a dekoráció itt mutat legjobban. Hiánypótló darab, amit gyakran használunk, szem előtt van, ezért cseppet sem mindegy, hogyan néz ki, mennyire azonosul a többi bútorral, hogyan illeszkedik a szoba hangulatába.

Azoknak, akik kedvelik a fa bútorokat, vagy a fabútor megjelenésű modelleket, egy faasztal vagy egy bútorlapos asztal a tökéletes választás.

Számos otthonban teszi teljessé a nappali berendezését egy mutatós dohányzóasztal – legyen az egyszerű megjelenésű, valamilyen szép fa árnyalatban; klasszikus, szögletes vagy ovális asztal; esetleg visszafogottan- vagy nagyon modern, dizájn dohányzóasztal.

Nemcsak az egyszerű és praktikus, valamint a nagyon elegáns között lehet választani.

A hagyományos modellek tömör fából igen jól mutatnak egy klasszikus stílusban bútorozott nappaliban – képzeljük csak el, milyen mutatós rajtuk a hasonló stílusú teáskancsó és a csészék!

A modernebb otthonokba azonban a szögletes vonalvezetésű, számtalan változatban és színben kapható modellektől kezdve - amelyeket újságtartó polc is kiegészít -, az egészen meghökkentő bútorlapos dohányzóasztalokig bármilyet választhatunk.

A minimál stílus kedvelői akár hiányos kocka formájú, vagy több irányban széthajtogatható, telefonkagyló-alakú, fekete-fehér asztalkán is elfogyaszthatják kávéjukat. Ne érjük be kevesebbel: találjuk meg az igazit!Kapcsolódó cikkek

Matracot habbal

Matracot habbal

Matracot habbal: Hab matraccal az éjszakába.
Íróasztalt fenyőben!

Íróasztalt fenyőben!

"Erdei hangulatban" az íróasztal előtt…
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazításnál is fontos a kényelem!
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!