Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Asztalhoz étkezőszéket!

Megvan már az étkezőasztalunk, de szék nem jár hozzá? Illesszük össze a kettőt, hogy teljes legyen a garnitúra!

Aligha kényelmes egy szép étkezőasztal székek nélkül. Ha megvan az asztal, már tudjuk, milyen stílusút keresünk. Nemcsak az a lényeges, klasszikus megjelenésű, vagy inkább modern étkezőszéken ülünk-e majd, hanem az is, hogy mennyit használjuk ezt a bútordarabot!

Rövidebb étkezésekhez kell az asztal, vagy a beszélgetések középpontja is? Amennyiben az utóbbi, semmiképp se válasszunk olyan étkezőszéket, amely hosszabb távon kényelmetlen lehet.

Ha viszont a gyors evéshez keresünk ideális, a kiszemelt helyre pontosan illeszkedő asztalt és székeket, a divatos, de rövidtávú üldögélésre alkalmasabb modelleket is bátran nézegessük!

Természetesen a rendelkezésre álló hely is beleszólhat választásunkba, akár a konyha, akár a nappali részét képezi az étkező rész.

Kisebb, kerek vagy négyszögletes asztalokhoz kis helyen is remek étkező alakítható ki az összecsukható, acél vázas, vidám székekkel, vagy az egyszerű megjelenésű, pofás kis tömörfa székekkel.

A krómozott acél lábú, de textilbőr bevonatú, élénk, fiatalos színekben kapható étkezőszékek, vagy a rétegelt lemezből készült, mutatós, modern székek ugyancsak helytakarékos modellek egy kisebb asztal mellett: a legváltozatosabb formában kaphatók!

Kissé több teret követelnek a hagyományosabb megjelenésű modellek, amelyek már ránézésre is igen masszívak!

Kárpitozott vagy textilbőrrel készült formában is a miénk lehetnek. Számos mutatós étkezőszék kerülhet asztalunk köré az elegáns és egyben modern stílusból.

Ám a kifejezetten klasszikus stílus szerelmesei is szép számmal találnak magas támlás, kárpitozott, pácolt, lakkozott tömörfa székeket, amelyek teljes mértékben illeszkednek konzervatív otthonuk hangulatába.

Nem hiányoznak a rendhagyó formát követő modellek sem, a modern és minimalista stílus rajongói számára: akár még átlátszó polikarbonát étkezőszéken is elfogyaszthatjuk ebédünket! A bőség zavara kissé megzavarhat, de biztos, hogy megtaláljuk az igazit!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerek forgószékből is a legjobbat!
Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Pakoljunk éjjeliszekrénybe!

Kicsi és okos bútordarab
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!
Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Használjunk bútorápoló szert!

Használjunk bútorápoló szert!

Mit tehetünk még bútorainkért?