Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Tele a gardróbot!

Melyik az a bútordarab, amelyikre mindig szükség van, mert öltözködni csak kell?! Természetesen a gardróbszekrény, amelynek nemcsak szépnek, tágasnak és praktikusnak is kell lennie!

Egy felnőtt, de egy gyerekszoba is nehezen elképzelhető gardrób nélkül. Az embernek kicsi kora óta van ruhatára, ami legokosabb, ha az ágya közelében áll, hiszen reggel máris szükségünk van a ruháinkra. Nem állhatnak kint, hogy bárki szemrevételezze őket, egy mutatós gardróbszekrényben azonban kényelmesen elhelyezhetjük őket. Remekül kihasználható bútor a nappaliban, de a hálószoba és a vendégszoba részeként is.

Bármelyik helyiségbe kerül is, szeretnénk benne gyönyörködni!

Már gyermekünk babaágyához és bútoraihoz is választhatunk megfelelő gardróbot, amely kamaszkorában is jó szolgálatot tesz majd, hiszen fiatalos külsejével, élénk színű ajtó- és fiók frontjaival igazán vidám hangulatot varázsol a szobába.

A modern, de az egyszerűbb megjelenésű bútorok rajongói is megtalálják a nekik tetsző modellt.

A hálószoba vagy a nappali nyilván komolyabb külsejű, de szemrevaló gardróbot kíván. A kérdés az, hogy milyet!

Nemcsak az dönti el választásunkat, hogy mekkora tárolóhelyre van szükségünk, hanem a bútor stílusa is.

A csukott ajtók mögött, vagy inkább több fiókban tudjuk kényelmesen elrendezni ruháinkat? Szükségünk van ajtóra szerelt tükörre, vagy már van egy, ahol megnézhetjük magunkat? Ezek mind fontos szempontok a nekünk való modell kiválasztásánál.

Ami a stílust illeti, a széles kínálat a legváltozatosabb gardróbszekrényekkel szolgál! Aki a letisztult formavezetésű, egyszerű modelleket kedveli, akasztós-polcos, vagy akasztós és fiókos változatban is talál kellemes fa árnyalatokban kapható, praktikus szekrényt.

A patinás bútorok szerelmesei a hálószoba berendezését is kialakíthatják masszív megjelenésű, gyönyörű klasszikus gardróbszekrényekkel, amelyek nemcsak csodálnivaló külsejükkel, hanem nagy, tükrös ajtóikkal is hódítanak.

A keretes ajtókkal, elegáns lábakkal, díszlécekkel készült modellek mellett ugyanakkor visszafogottabb klasszikus gardróbokat is találunk.

Ha modern vagy minimál stílusú szekrényre vágyunk, a választék alighanem lenyűgöző. Nem kell feltétlenül hivalkodó darabot választani ahhoz, hogy igazán trendi szobánk legyen! Klasszikus-, de teljesen újszerű elrendezésű modell is lehet a miénk.

A szögletes vonalvezetésű gardróbszekrények rengeteg hellyel szolgálnak eltolható ajtóik mögött, még ruhalifttel rendelkezőt is választhatunk – egyedisége azonban kívülről nem látszik. Tükrös és tükör nélküli változatok egyaránt vannak. 

Aki a fabútor megjelenésű szekrényeket szereti, ugyanúgy megtalálja az igazit, mint aki egy többszínű, cseppet sem szokványos megjelenésű gardróbot tud elképzelni szobájába. Akár olyat is választhatunk, melynek frontrésze ránk jellemző képekkel van díszítve, és kiválóan igazodik a helyiség hangulatához: az egyhangúság kizárva! Vegyük, vigyük, és pakoljuk meg!Kapcsolódó cikkek

Előszobabútort fenyőben!

Előszobabútort fenyőben!

Hogy az előszoba se maradjon fenyő nélkül…
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyráccsal a kényelembe!
Relaxáló- és masszázsfotelek

Relaxáló- és masszázsfotelek

A fotelem lazításban is bajnok!
Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerek forgószékből is a legjobbat!