Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Kicsi, hasznos, ráadásul igazán szemrevaló! Voksoljunk a puffos dohányzóasztalra, ha modern, elegáns és egyben helytakarékos ülőhelyet szeretnénk.

Milyen lenne egy otthon hangulatos kis „fogadó asztal” nélkül? Köré lehet gyűlni bármikor egy kis falatozásra, kávéra, teára, csevegésre. Kisebb terekben azonban aligha fér el egy átlagos méretű ülőgarnitúra dohányzóasztallal.

Azok számára, akik helyszűkében vannak, mégis szeretnének egy kicsi, hangulatos vendégfogadó sarkot kialakítani, a dohányzóasztalok puffal ideális megoldások lehetnek. Elsősorban modern és minimalista lakásokban mutatnak jól, de szín és forma alapján ízlés szerint válogathatunk belőlük!

A puffos dohányzóasztal esetében üvegasztalt vesznek körül a kerek vagy szögletes formájú puffok – modelltől függően kerek, ovális vagy négyszögletes asztal tartozik a garnitúrába.

A mutatós puffos dohányzóasztalok alsó része polccal vagy kreatívan rejtett pakolófelülettel van ellátva, így attól sem kell tartanunk, hogy nem lesz hová rakni az újságokat, apróságokat vagy a távirányítót.

A rendkívül helytakarékos modellek négy puffal kaphatók, wenge, fekete illetve fehér színben. Ha azonban kétszemélyes asztal is elég, a fiókos törzzsel és ovális asztallappal ellátott, vagy a hosszúkás kialakítású, S-alakú alsó részével meglehetősen egyedi dohányzóasztal szett mellett döntsünk! Utóbbi modell nemcsak wenge-, sötétbarna- és krémszínben, hanem cseresznye és bükk árnyalatban is a miénk lehet.

A puffok könnyedén az asztal alá csúsztathatók, mintha ott sem lennének. Nem kérdés, hogy egy kis lakásba ideális választások! Akár négy-, akár kétszemélyes puffos dohányzóasztalra voksolunk, nem fogjuk megbánni modern és helytakarékos választásunk!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Egyedit és kedveset a gyerkőcnek!
Matracot memóriával

Matracot memóriával

Megjegyzi az alvásod...
Ágykeretet trópusi keményfából

Ágykeretet trópusi keményfából

Trópusok a hálószobában!
Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Dekoráljunk fényekkel!
Nagy segítség: a tálalószekrény

Nagy segítség: a tálalószekrény

A bútor, ami nem hiányozhat a tálaláshoz!