Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Lemosható szövetek

Ha nagy a családod és gyermekeid még ügyetlenkednek, akkor meg van számodra a tökéletes megoldás. Minden folt könnyedén eltűntethető egy nedves törlőkendővel.

Ha kiöntöd a kávét vagy csemetéd lecsokizza kedvenc kanapédat, mostantól nem kell rohanni!

Nedvesíts meg egy tiszta törlőkendőt, vagy papírtörlőt és töröld le a foltot! Ha erősebb a szennyeződés, vagy sűrűbb az anyag, mint például a ketchup, előtte permetezd be a felületet vízzel!

A NovaStar, vagy WonderLife bútorszövet impregnálva van, amitől nem szívja magába a nedvességet, ellenáll a legmakacsabb szennyeződéseknek is, mint a csokoládé, ketchup, kávé, vörösbor, vagy a gyerkőc filctolla, zsírkrétája!

Kopásállósága az átlagos bútorszövetek két-háromszorosa, ez miatt az élettartama is igencsak hosszú.

A valódi bőr, vagy textilbőr anyagokkal szemben - amelyek szintén könnyedén tisztíthatóak - ráülve nem érzed a hideg felületet, nyáron nem izzadsz bele, nem tapad a bőrödhöz. Tapintása kellemes, puha és lágy.

Fontos tudni, hogy a szövetek esetében nem a vastagság a legfontosabb szempont! Ha jól akarunk választani, akkor az alábbi két szempontot vesszük figyelembe:

Az első a felhasznált fonal sodrási technológiája és minősége. Minél több elemi szálból van összesodorva egy fonal, annál tartósabb. Az azonos szálakból azonos darabszámban összesodort fonalaknál a döntő különbséget a sodrás technikája adja meg.

A második a szövés sűrűsége. Minél több úgynevezett keresztpont található 1 négyzetcentiméteren, annál sűrűbb a szövet. Ezt magatok is könnyedén ellenőrizhetitek: tartsátok a fény felé a szövetmintát, így láthatóvá válik, mennyi fényt ereszt át. Minél kevesebb fény szűrődik át a szöveten, annál jobb! Ezzel a technikával könnyedén összehasonlíthatjátok az anyagokat egymással.

A lemosható szövetek előnyei:

  • tapintása kellemes, puha, lágy
  • kiemelkedően kopásálló
  • nagyon könnyen tisztítható

A lemosható szövetek hátrányai:

  • élénk színekben egyenlőre nem kapható
  • magas árfekvés


Kapcsolódó cikkek

Design kanapét szeretnénk?

Design kanapét szeretnénk?

Bátraké a merész kanapé!
Puffot a szobába!

Puffot a szobába!

Ha kell még egy p(uff)lussz
Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Mikor válasszunk rugós kanapét?