Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Székek munkához, tanuláshoz

Aki sokat ül az író- vagy számítógépasztalnál, tudja, hogy egy jó szék kincset ér. Kényelmes irodai forgószék nélkül ne kezdjünk hosszas munkába…!

Már a gyermekeknek is szükségük van egy megfelelő székre íróasztaluk mellé – és ez fokozottan igaz a felnőttekre, akik hosszú órákat töltenek az asztal mellett. A kényelmes forgószék elengedhetetlen kisbútor!

A csemetéknek nemcsak kényelmes, de játékos modellekkel is kedveskedhetünk: legyen a szék támlája focilabda, maci- vagy akár cicafej! A gumírozott kerekek arról is gondoskodnak, hogy a parketta jól bírja…. Ha pedig kicsit nagyobb a gyermekünk, jöhetnek a komolyabb külsővel rendelkező, de színes forgószékek, szövet huzattal, műanyag vázzal vagy az igazán csajos modellek, modern egyszínű vagy mintás textilbőr bevonattal.

Valamennyi formás forgószék gázlifttel állítható, így biztonságosan igazíthatjuk asztalunkhoz a magasságát.

Az irodaszékeket munkahelyen és otthon is jól kihasználhatjuk – legyen az bármilyen stílusú, szövet vagy textilbőr ülőfelületű, párnázott- vagy membrán háttámlás, hintamechanikás vagy ergonómikus kialakítású.

A legváltozatosabb modellek állnak rendelkezésünkre, magas vagy alacsony háttámlával, minden igényt kielégítve.

Egy tárgyalószék is kényelmes kell hogy legyen, de kétségtelen, hogy kevesebb ideig használjuk, mint az irodaszéket, illetve a főnöki széket.

Ezért külseje egészen fantáziadús is lehet - inkább dizájnos, mint hosszútávon kényelmes: akár egy krómozott acél vázas, szövet borítású szék is jöhet!

A főnöki forgószéknek az irodaszékhez hasonlóan biztosítania kell az egész napos kényelmet. Ezek a modellek nemcsak nagyon elegánsak, de tiszteletet parancsolóak is – híven a nevükhöz.

Tulajdonságaikat illetően is minden igényt kielégítenek: többségük relaxfotelnek is használható. Az elegáns megjelenést kiválóan fokozza a fényes csillagláb, a fehér, fekete vagy barna textil- vagy valódi bőr és a magas háttámla.

Ugyanakkor egyedi külsejű, elegánsan modern főnöki széket is választhatunk, amely például egy sportkocsi ülésére emlékeztet. Minimál- és high-tech terekben remekül mutatnak a krómozott acélvázzal készült, könnyednek tűnő textilbőr modellek is. Aki pedig a régies megjelenésű főnöki forgószékhez ragaszkodik, válasszon egy profi, koptatott textilbőr darabot!

A székek teherbírása más és más, ezért érdemes szemügyre venni a választott modell jellemzőit! Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Jobbosat vagy balosat?
Íróasztalt fenyőben!

Íróasztalt fenyőben!

"Erdei hangulatban" az íróasztal előtt…
Kiegészítőt fenyőben!

Kiegészítőt fenyőben!

Fenyős jó reggelt!
Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Ha puff jár az dohányzóasztalhoz?

Hangulatos dohányzóasztal-szett kis terekbe
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!