Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Székek munkához, tanuláshoz

Aki sokat ül az író- vagy számítógépasztalnál, tudja, hogy egy jó szék kincset ér. Kényelmes irodai forgószék nélkül ne kezdjünk hosszas munkába…!

Már a gyermekeknek is szükségük van egy megfelelő székre íróasztaluk mellé – és ez fokozottan igaz a felnőttekre, akik hosszú órákat töltenek az asztal mellett. A kényelmes forgószék elengedhetetlen kisbútor!

A csemetéknek nemcsak kényelmes, de játékos modellekkel is kedveskedhetünk: legyen a szék támlája focilabda, maci- vagy akár cicafej! A gumírozott kerekek arról is gondoskodnak, hogy a parketta jól bírja…. Ha pedig kicsit nagyobb a gyermekünk, jöhetnek a komolyabb külsővel rendelkező, de színes forgószékek, szövet huzattal, műanyag vázzal vagy az igazán csajos modellek, modern egyszínű vagy mintás textilbőr bevonattal.

Valamennyi formás forgószék gázlifttel állítható, így biztonságosan igazíthatjuk asztalunkhoz a magasságát.

Az irodaszékeket munkahelyen és otthon is jól kihasználhatjuk – legyen az bármilyen stílusú, szövet vagy textilbőr ülőfelületű, párnázott- vagy membrán háttámlás, hintamechanikás vagy ergonómikus kialakítású.

A legváltozatosabb modellek állnak rendelkezésünkre, magas vagy alacsony háttámlával, minden igényt kielégítve.

Egy tárgyalószék is kényelmes kell hogy legyen, de kétségtelen, hogy kevesebb ideig használjuk, mint az irodaszéket, illetve a főnöki széket.

Ezért külseje egészen fantáziadús is lehet - inkább dizájnos, mint hosszútávon kényelmes: akár egy krómozott acél vázas, szövet borítású szék is jöhet!

A főnöki forgószéknek az irodaszékhez hasonlóan biztosítania kell az egész napos kényelmet. Ezek a modellek nemcsak nagyon elegánsak, de tiszteletet parancsolóak is – híven a nevükhöz.

Tulajdonságaikat illetően is minden igényt kielégítenek: többségük relaxfotelnek is használható. Az elegáns megjelenést kiválóan fokozza a fényes csillagláb, a fehér, fekete vagy barna textil- vagy valódi bőr és a magas háttámla.

Ugyanakkor egyedi külsejű, elegánsan modern főnöki széket is választhatunk, amely például egy sportkocsi ülésére emlékeztet. Minimál- és high-tech terekben remekül mutatnak a krómozott acélvázzal készült, könnyednek tűnő textilbőr modellek is. Aki pedig a régies megjelenésű főnöki forgószékhez ragaszkodik, válasszon egy profi, koptatott textilbőr darabot!

A székek teherbírása más és más, ezért érdemes szemügyre venni a választott modell jellemzőit! Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Strapabíró borítás...