Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Dekor és gyermek lámpa kínálat

Ha a gyerekszobát szeretnénk felszerelni valamilyen mutatós, de csemetéhez illő lámpával, vagy hangulatos csillár kellene a nappaliba, hálóba, a legjobb helyen járunk.

A csillár vagy a függő lámpa épp annyira része a helyiségnek, mint bármelyik bútor, hiszen nélküle kissé „csonka” a látvány. Ám egy álló lámpa is kiváló hangulatteremtő, teljessé teheti a szobát, ha egy kis derengés hiányzik a sarokba…!

Egy dekorlámpa nagyon mutatós - valósággal felteszi az i-re a pontot, legyen az bármilyen, de az ízlésünknek megfelelő!

Ha szeretjük a rizslámpákat, gömb alakú, függő formában, többféle kellemes színben, vagy fehér alapon fekete, sárga motívumokkal választhatjuk, de akár álló változatban, ugyancsak narancs, sárga és zöld színben is a miénk lehet. A keleties hangulat szerelmeseinek külön ajánlott!

A párásító lámpák modern vagy klasszikusabb megjelenésű változatban szintén remek dekorációk és fényforrások egyben – ráadásul mivel párologtatják a vizet, egészségesek is.

Hasonlóan jó szolgálatot tesznek egészségünknek a sólámpák és sómécsesek, ráadásul ez a dekorlámpa típus kis helyen is kiválóan elfér.

A csillámporos- és a lávalámpa inkább játékos, mint elegáns fényforrás, ugyanakkor utóbbi többféle méretben is kapható, modern szobák remek lakberendezési kiegészítője lehet. Olvadt, mozgó viaszbuborékaival érdekes optikai illúziót kelt.

A gyereklámpa-kínálatban nemcsak a kicsik kedvenc mesehőseivel dekorált lámpákat találjuk meg – amelyek a legváltozatosabb formában lehetnek a miénk, és a legnépszerűbb Disney-figurákat ábrázolják -, olyan modellekkel is meglephetjük csemeténket, amely akár legújabb játéknak is beillene: a gyereklámpa helikopter-, hajó vagy méhecske alakú!

A mesehősös lámpák függő rizslámpa vagy lágy műanyag lámpa változatban is kaphatók. Színes, vidám fényforrások a szobában.

A nagyobbacskák birodalmában is jól mutat azonban az ABC betűit formázó csillár illetve falra szerelhető lámpa típusok. Nemcsak függő-, hanem spotlámpa változatban is birtokba vehetők, ráadásul többféle megjelenéséből választhatunk: az egyik biztosan tökéletesen passzol a szobába! Dekoráljunk fényekkel!Kapcsolódó cikkek

Kanapét a gyermeknek!

Kanapét a gyermeknek!

Egy „felnőttes bútor” a gyerekszobába!
Asztali lámpa választék

Asztali lámpa választék

Teremtsünk fényt!
Lemosható szövetek

Lemosható szövetek

A gyerek és koszbarát szövet!
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Álló lámpát a szobába!

Álló lámpát a szobába!

Állva jó ez a lámpa!