Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Evéshez étkezőasztalt!

A konyha bútorzata már adott, de hiányzik egy jó kis asztal? Netán a nappaliban szeretnénk étkezni, hely híján? Válasszuk ki hozzá a legmegfelelőbbet!

Könnyebben választhatunk minden szempontból megfelelő étkezőasztalt, ha már tudjuk, milyen stílushoz is keressük, és persze azt is, mekkora helyünk van, ahol kényelmesen elfér – székekkel együtt. A konyha vagy a nappali bútorzata sokban meghatározza, milyen külseje, milyen színe is legyen az asztalnak. Egy szerencsés választással tökéletes harmóniát teremtünk.

Egy étkezőasztal ne csak mutatós legyen, hanem praktikus is.

Az egy-két személyes háztartásban a kicsi, könnyen mozgatható modellek ideálisak, amelyek bárhová kényelmesen elférnek: így például a kör alakú vagy négyszögletes, apró asztalok, amelyek fix kialakításúak – modern és hagyományos stílusban is kaphatók, fából vagy krómozott acélból és üveglappal.

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy bár az étkező a konyhába kerül, a hely minimális. Számukra is kiváló megoldások lehetnek a kisebb asztalok.

Ha viszont nem jellemző, hogy állandó jelleggel kevesen veszik körül az asztalt, fontos, hogy kinyitható, bővíthető legyen! Az asztalok többsége nagyobbítható, így akkor sem jövünk zavarba, ha nemcsak a szűkebb család foglalna helyet körülötte.

A hagyományos, egyszerű megjelenésű étkezőasztalok, a klasszikus modellek és a modern darabok között is bőven találunk kisebb családnak vagy egy-két személyes háztartásba valót és olyan asztalt is, ami kényelmesen „elterpeszkedik” egy nagyobb méretű térben.

Elegáns fa asztalt keresünk, ami valósággal trónol a konyha vagy a nappali terében? Tömör fa- vagy tömör fa és laminált MDF kombinációban is számos hagyományos és a klasszikus asztal áll rendelkezésünkre, cseresznye, dió, éger, antikolt cseresznye árnyalatban. Remekül mutatnak!

Az elegáns azonban lehet modern is, így hasonlóan gyönyörű színekben, de újszerű, érdekes megoldásokkal, szögletes kivitelezésben ugyancsak birtokba vehetjük az étkezőasztalokat.

Aki a modern bútorok híve, bátran választhat krómozott acélból, üveg asztallappal készült modellt is, többféle különleges színben vagy akár víztiszta üveggel, sőt kétszínű asztallappal is. Aki a természetességet a modern formával szereti ötvözni, szintén megtalálja a számítását! Jó ebédhez szép asztalt…!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Bizony nem mindegy a színválasztás!
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Rattan, fonott komódot, tárolót

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ne heverjen a holmi szanaszét: tegyük inkább ebbe!