Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz! Talán nem hisszük, hogy jó rajtuk aludni…?

Ne mondjunk le a mutatós kanapéról, csak mert mindennapos alvásra alkalmas darabot keresünk! Számos olyan kanapé közül választhatunk, amely kielégíti ezt az igényt (is).

Formás megjelenése vonzó, üdítő külseje arra ösztönöz, hogy minél többet üldögéljünk rajta napközben – mégis, ha eljön az este, kényelmes alvóhelyünkké válik a kanapé! Olyanra van természetesen szükségünk, amely mindennapos alvásra alkalmas.

Benne lehet minden extra, amire vágyunk – dizájnos kivitelezés, mutatós karpárna, kényelmes háttámla – ezt a nagyméretű párnák garantálják -, ám esténként kedvenc ülőhelyünk kinyitható, és már ágyazhatunk is rajta.

A szebbnél-szebb modellek ágyneműtartósak, tehát még az ágynemű elrakása sem okoz gondot.

Ha ránézésre kételkednénk abban, hogy ezek a praktikus és szépséges kanapék nem adnak elég helyet az alvásra, próbáljuk csak ki: 2 személyes, kényelmes fekhely válik belőlük kinyitható vagy lebillentős megoldásaiknak köszönhetően.

Talán hihetetlen, de a meglehetősen dizájnos darabok is igen kényelmes fekhelyet rejtenek: remek franciaágy válik a napközben csábítóan modern kanapéból!

Az egészségesebb alátámasztásról a mindennapos alvásra alkalmas kanapék relax zónával, illetve gerincvédő zónával gondoskodnak – a relax zóna még a rugók élettartamát is növeli, érdemes rá szavazni.

A bonellrugós fekvőfelület éppoly kényelmet biztosít, mint a táskarugós, amely még tv-nézés közben is megadja a tökéletes közérzetet.

Érdemes viszont tudni, hogy bár a kanapéágy típusok többségénél többféle szövet is kérhető az ülőfelületre – melyet ugye fekhelynek is használunk majd –, a textilbőr szövet nem jó választás, mert elcsúszkál rajta az ágynemű, ráadásul meleg időben tapadóssá válik, hűvösben hidegnek érezhetjük.

Legyen szó akár a nappali, a gyerekszoba, a hálószoba vagy a vendégszoba berendezéséről, a mindennapos alvásra alkalmas kanapé mindig ideális darab: nagyon szép és nagyon praktikus bútordarab! Válasszunk, ne habozzunk!Kapcsolódó cikkek

Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Mindennapos alváshoz

Mindennapos alváshoz

A pihentető alváshoz!
Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Ha bőr ülőgarnitúra kell...

Jól mutatna egy jó bőr?
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Lássuk a valódi bőr előnyeit és hátrányait...