Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról. Egy belevaló ágybetét: a kókuszmatrac.

Kókuszban feküdni igazi álom – a háton és a hason alvók is kiélvezhetik egy minőségi kókuszmatrac előnyeit!

A szép ágy önmagában nem elég. Az igazán kielégítő alváshoz nemcsak egy remek bútor – esetünkben az ágykeret -, hanem egy „belevaló” matrac is szükséges. Amennyiben az ágyat már kiválasztottuk, de ágybetét nem jár hozzá, érdemes olyan matracot beszereznünk, amely mindennapos alvásra kitűnő: biztosítja számunkra a zavartalan, egészséges pihenést.

Akár átlagos, akár nagyobb testsúllyal bírunk, a kókuszmatracok fajtái között megtaláljuk a nekünk valót.

A matracok kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogyan szeretünk aludni: ha háton vagy hason, akkor legokosabb egy kemény matracot vásárolnunk – ha pedig inkább háton alszunk többet, egy kemény vagy félkemény matrac remek választás számunkra.

Utóbbi az átlagos testsúlyúaknak ajánlott, forgatni is lehet, tökéletesen szellőző sejtszerkezettel látták el.

A többrétegű kókusz-hideghab matrac külön előnye, hogy van hozzá alap matracszövet, ám ha azt szeretnénk, hogy a huzat nyáron a hűvöset, télen pedig a meleget tartsa, ilyen huzatokkal is a miénk lehet.

A kemény Ökomix ágybetét nagyobb testsúly esetén is kiváló alátámasztással szolgál. Ez a heterogén hab matrac kókuszrosttal és perforált latex felülettel teszi kényelmessé alvásunkat.

A perforált latex lemez még az izomzatot is stimulálja, ezzel elősegítve a vérkeringést. Ugyancsak kétféle huzattal választhatjuk, vagy szőtt, steppelt felső rétegűvel, amely jó nedvességvezető, vagy puha frottírral, mely ugyancsak jól vezeti a nedvességet, de a huzatot könnyen levehetjük és kimoshatjuk.

A kókusz matracokat akár egyedi méretben is megrendelhetjük, ha egyik sem felel meg elképzeléseinknek. Igazán „belevaló” ágybetét, akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágykeretébe kerül!Kapcsolódó cikkek

Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!
Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!
Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyhoz jó ágyrácsot!

Ágyráccsal a kényelembe!
Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Dohányzóasztal fából, bútorlapból

Legyen menő a nappali kedvence!
Mindennapos alváshoz

Mindennapos alváshoz

A pihentető alváshoz!