Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról. Egy belevaló ágybetét: a kókuszmatrac.

Kókuszban feküdni igazi álom – a háton és a hason alvók is kiélvezhetik egy minőségi kókuszmatrac előnyeit!

A szép ágy önmagában nem elég. Az igazán kielégítő alváshoz nemcsak egy remek bútor – esetünkben az ágykeret -, hanem egy „belevaló” matrac is szükséges. Amennyiben az ágyat már kiválasztottuk, de ágybetét nem jár hozzá, érdemes olyan matracot beszereznünk, amely mindennapos alvásra kitűnő: biztosítja számunkra a zavartalan, egészséges pihenést.

Akár átlagos, akár nagyobb testsúllyal bírunk, a kókuszmatracok fajtái között megtaláljuk a nekünk valót.

A matracok kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogyan szeretünk aludni: ha háton vagy hason, akkor legokosabb egy kemény matracot vásárolnunk – ha pedig inkább háton alszunk többet, egy kemény vagy félkemény matrac remek választás számunkra.

Utóbbi az átlagos testsúlyúaknak ajánlott, forgatni is lehet, tökéletesen szellőző sejtszerkezettel látták el.

A többrétegű kókusz-hideghab matrac külön előnye, hogy van hozzá alap matracszövet, ám ha azt szeretnénk, hogy a huzat nyáron a hűvöset, télen pedig a meleget tartsa, ilyen huzatokkal is a miénk lehet.

A kemény Ökomix ágybetét nagyobb testsúly esetén is kiváló alátámasztással szolgál. Ez a heterogén hab matrac kókuszrosttal és perforált latex felülettel teszi kényelmessé alvásunkat.

A perforált latex lemez még az izomzatot is stimulálja, ezzel elősegítve a vérkeringést. Ugyancsak kétféle huzattal választhatjuk, vagy szőtt, steppelt felső rétegűvel, amely jó nedvességvezető, vagy puha frottírral, mely ugyancsak jól vezeti a nedvességet, de a huzatot könnyen levehetjük és kimoshatjuk.

A kókusz matracokat akár egyedi méretben is megrendelhetjük, ha egyik sem felel meg elképzeléseinknek. Igazán „belevaló” ágybetét, akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágykeretébe kerül!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Gyerekszobai kiegészítők: fotel és fogas

Egyedit és kedveset a gyerkőcnek!
Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Mert enni csak kell valahol…
Székek munkához, tanuláshoz

Székek munkához, tanuláshoz

Munkára forgószékben!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek az ülőgarnitúrára
Ágykeretet modern stílusban

Ágykeretet modern stílusban

Álmodjunk modernben!