Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Rattan, fonott komódot, tárolót

Ha csak egy kis tárolóhely kéne még, ideális pakolóhely lehet egy fonott komód vagy tároló: dobozolás helyett dobjuk kosárkákba az apróságokat!

Állandóan szerte vannak a gyerek játékai? Lépten-nyomon kamasz lányunk bizsujaival találkozunk? Szükség lenne egy kisebb pakolóhelyre, ami egyben díszként is szolgál? Ha sok az apróság, amelyeknek jól jönne egy mutatós tároló, ne habozzunk: dobozba pakolás helyett ideális a rattan fonott komód vagy tároló!

Sokkal szebb, mint akár egy díszpapírral bevont doboz: kicsi, de takaros, és persze helytakarékos. Mellette igen kellemes kis hangulatteremtő bútor, amely nemcsak hasznos, hanem dísztárgyként is mutatós a szobában.

A rattan bútorok rajongói aligha tudnak ellenállni egy-egy ilyen darabnak, de másoknak is könnyen elcsavarja a fejét! Fiókos vagy kosaras változatban is a miénk lehet, attól függ, melyiket szeretjük.

A magasat tudjuk jól kihasználni, sok, kihúzható kosárkával? Az alacsonyabb, de fiókos változat tetszene?

Olyan kiegészítőt keresünk, ami pakolható, de ülni is lehet rajta? Sarokba illeszthető, háromfiókos tároló a vágyunk?

Ezeket mind-mind megtaláljuk, változatos színekben, hiszen a rattan komódok és tárolók nemcsak natúr alapszínben kaphatók.

Akár lépcsős tárolót is beszerezhetünk, máris van egy kétfunkciós kiegészítőnk.

Ha láda kell, két méretben is kapható, de ha ülőkére vágyunk, aminek pakolható kosárka az alja, vagy olyan komódra, amely vasalódeszkában végződik, azt is megtaláljuk.

Egymás mellé állítva a kis tárolókat – nagyság szerinti sorrendben – akár egy teljes falat is könnyedén berendezhetünk velük. Barátságos, hangulatos és praktikus megoldás, legyen szó a hálószoba, a nappali, a gyerekszoba, az előszoba, vendégszoba, dolgozószoba vagy akár az iroda berendezéséről!Kapcsolódó cikkek

Kanapét a gyermeknek!

Kanapét a gyermeknek!

Egy „felnőttes bútor” a gyerekszobába!
Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Mit nekem egy kanapé?!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!
Fali kép dekorációk

Fali kép dekorációk

Milyen hangulatot szeretnénk?