Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Matracot memóriával

Matracot memóriával: A matrac, aminek még memóriája is van…

Ha megvan az „álomágyunk”, már csak egy nagyszerű matracra van szükségünk a pihentető alváshoz. No de milyenre? Mi lenne, ha a memóriára bíznánk magunkat?

Nem a saját memóriánkról van ezúttal szó, hanem a memóriás matracokról! Ezek a masszív ágybetétek aztán „megjegyeznek maguknak”. Többféle változatban is kaphatók, mindennapos alvásra tökéletesek - válasszunk igény szerint. Döntsük el először is, hogyan szokásunk aludni, illetve milyen extra igényeink vannak.

Miért jó a memory réteg? Nos, ennek köszönhető, hogy minden testhelyzetben kiváló alátámasztásban lesz részünk: a memóriaréteg ugyanis alvás közben reagál testünk hőjére és körbeveszi az alakját.

Ha viszont felkelünk a matracról, az pillanatokon belül visszanyeri eredeti formáját. Természetesen emellett a kiváló szellőzése is megoldott.

A legtöbb modell hideghab matrac is egyben: az ortopédikus hideghab forradalmian új technológiával készült, káros anyagok mellőzésével és kiváló átszellőzéssel.

A memóriamatracok félkemény és lágy változatai mindenhogyan alvóknak ajánlottak, tehát azoknak, akiknek nincs kialakult alvás pozíciójuk.

Az alátámasztás modellenként tartogat valamilyen kényelemfokozó jellegzetességet – például több zónát vagy fokozott alátámasztást a főbb nyomáspontokon.

A memóriás matracok levehető és kimosható huzattal kérhetők, de egyes modellekhez van alap matracszövet és speciális hideg- vagy melegtartó huzat. A kínálat igen kecsegtető – akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágyát készülünk felszerelni, a memóriás matraccal nem járunk rosszul! Tartsuk őket észben…!Kapcsolódó cikkek

Író- és számítógépasztalokról

Író- és számítógépasztalokról

Dolgozni csak pontosan, szépen: szép íróasztalon!
Tele a gardróbot!

Tele a gardróbot!

Ízlésesen takarja a holmit!
Bútorozzunk elemekkel!

Bútorozzunk elemekkel!

Elemezzük tovább a szobát!
Kanapét a mély álomhoz!

Kanapét a mély álomhoz!

Szép kanapé minden éjszakára!
Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Emeletes és galériaágyat a gyereknek

Ha kicsi a hely a gyerekszobában...