Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Matracot memóriával

Matracot memóriával: A matrac, aminek még memóriája is van…

Ha megvan az „álomágyunk”, már csak egy nagyszerű matracra van szükségünk a pihentető alváshoz. No de milyenre? Mi lenne, ha a memóriára bíznánk magunkat?

Nem a saját memóriánkról van ezúttal szó, hanem a memóriás matracokról! Ezek a masszív ágybetétek aztán „megjegyeznek maguknak”. Többféle változatban is kaphatók, mindennapos alvásra tökéletesek - válasszunk igény szerint. Döntsük el először is, hogyan szokásunk aludni, illetve milyen extra igényeink vannak.

Miért jó a memory réteg? Nos, ennek köszönhető, hogy minden testhelyzetben kiváló alátámasztásban lesz részünk: a memóriaréteg ugyanis alvás közben reagál testünk hőjére és körbeveszi az alakját.

Ha viszont felkelünk a matracról, az pillanatokon belül visszanyeri eredeti formáját. Természetesen emellett a kiváló szellőzése is megoldott.

A legtöbb modell hideghab matrac is egyben: az ortopédikus hideghab forradalmian új technológiával készült, káros anyagok mellőzésével és kiváló átszellőzéssel.

A memóriamatracok félkemény és lágy változatai mindenhogyan alvóknak ajánlottak, tehát azoknak, akiknek nincs kialakult alvás pozíciójuk.

Az alátámasztás modellenként tartogat valamilyen kényelemfokozó jellegzetességet – például több zónát vagy fokozott alátámasztást a főbb nyomáspontokon.

A memóriás matracok levehető és kimosható huzattal kérhetők, de egyes modellekhez van alap matracszövet és speciális hideg- vagy melegtartó huzat. A kínálat igen kecsegtető – akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágyát készülünk felszerelni, a memóriás matraccal nem járunk rosszul! Tartsuk őket észben…!Kapcsolódó cikkek

Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Két legyet egy csapásra!
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Asztalhoz étkezőszéket!

Asztalhoz étkezőszéket!

Milyen szék illik étkezőasztalunkhoz?
Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

Fogas, tükör, szobainas tudnivalók

A szükséges plusszok!
Ágykeretet tömör fenyőből

Ágykeretet tömör fenyőből

Micsoda ágy, micsoda vágy!