Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Nem hiányozhat: az étkezőgarnitúra

Nagy figyelmet kell szentelnünk a konyhabútornak, hiszen ezen készülnek a finom ebédek, vacsorák – de a konyha lelke kétségtelenül az étkezőgarnitúra, ahol összegyűlik a család, a társaság.

Ebédelni átmenetileg bárhol lehet – ám ha megadjuk az étkezések módját, szükségünk van egy kényelmes étkezőgarnitúrára! Lehet, hogy utolsóként kerül a bútorok közül a konyhába vagy az ebédlőbe, és meglevő szekrényünkhöz választjuk, de az is gyakori, hogy ugyanolyan stílusút kapunk, amilyen a szekrény.

Ez igen szerencsés eset – a kínálatban szereplő modellek között több is van, amely egy bútorcsalád része, így a konyhaszekrény és étkező teljesen egyforma lehet.

De nézzük a különálló „eseteket”! Sokban meghatározza étkezőgarnitúra-választásunkat, hogy mekkora helyünk van a lakásban.

Kis konyhába, ahol éppen csak elfér egy étkező, szűkre szabottak a lehetőségek – de erre az esetre is számos csinos étkezőgarnitúra áll rendelkezésre!

Egy négyzet- vagy kör alakú kisasztalon, négy mutatós székkel kényelmesen étkezhet négy ember, de akár kétszemélyes, helyes kis étkezőt is találunk.

Akinek nagyobb helye van, tehát akár hatszemélyessé is bővítheti asztalát, bátran válogathat a terjedelmesebb modellek közül. Jó részük igazán elegáns étkezőgarnitúra: az asztal nemcsak hosszú, kinyitható is – teret adva további asztaltársaknak is, ami családi- és baráti összejövetelekkor nagyon hasznos!

A nagyobbítható, kihúzható modellek összecsukva természetesen egy kisebb térben is kiváló helyet teremtenek az étkezéshez, de akkor sem kell megijednünk, ha sok vendég érkezik!

Lényeges kérdés, hogy milyen stílusban készült a konyhánk, vagy a nappali, ahová az étkezőgarnitúra kerül.

Sokan kedvelik a hagyományos megjelenésű étkezőket: a visszafogottan elegáns asztalt és magas támlás, kárpitozott székeket. Ezekből a típusokból számos modell áll rendelkezésre a legkülönfélébb színekben!

Természetesen, aki modern étkezőt szeretne, sem marad hoppon: a modernség cseppet sem zárja ki az eleganciát – így például egy lyukakkal díszített háttámlával készült szék és hozzá illő, lyukacsos lábú asztal a maga egyediségében is igen elegáns!

Az igazán klasszikus modellek hívei tömörfa étkezőgarnitúra mellett fogyaszthatják ebédjüket: ezeken a garnitúrákon megfigyelhetőek a klasszikus bútorok stílusjegyei – például az ovális, kinyitható asztal, a faragott asztal- és széklábak – és színükben is a konzervatívabb megjelenést követik.

Könnyed, légies külsejükkel igen jól mutatnak modern konyhákban a kisebb méretű, üveglapos asztalok és hozzájuk illő, krómozott acél vázas székek. Szintén találunk köztük modern, minimál stílusú, és elegánsabb megjelenésű étkezőt, sőt akár retrós hangulatút is. Válasszunk, és máris hangulatosabb lesz az étkezés!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerekszékek tanuláshoz, munkához

Gyerek forgószékből is a legjobbat!
Párnát, takarót és matracvédőt!

Párnát, takarót és matracvédőt!

Minden kiegészítő az ágyhoz...
Ülőgarnitúrát a sarokba!

Ülőgarnitúrát a sarokba!

Jobbosat vagy balosat?
Gyerekmatrac kínálat

Gyerekmatrac kínálat

Amin a gyermek jót alszik…!
Állványra a tévét!

Állványra a tévét!

Tv-állvány: külön is mutasson jól!