Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Matracot rugósan

Matracot rugósan: Mire megyünk matrac nélkül?

Ha nem olyan ágyat választottunk, amelynek részét alkotja, kiváló ágykeretünkhöz szükségünk lesz egy minden igényt kielégítő matracra!

Hálószoba vagy vendégszoba vár kényelmes ágyra? Az ágykeretek számos gyönyörű változatban kínálják magukat: ha azonban ilyen bútorra esik a választásunk, be kell szereznünk hozzá egy jó minőségű matracot is. Ma már a legkülönfélébb, extra kényelmi kiegészítésekkel felszerelt ágybetétek közül választhatunk, hogy ne legyen probléma a kényelmes és egészséges alvás!

A rugós matracok igen jó választásnak bizonyulnak: mindennapos alvásra tökéletesek.

Dönthetünk táskarugós vagy bonellrugós matrac mellett, memóriás réteggel vagy anélkül – ami a keménységet illeti, át kell gondolnunk, milyen pozícióban is alszunk legtöbbet.

Ez ugyanis fontos a megfelelő matrac kiválasztásánál: aki oldalt fekve érzi jól magát alvás közben, annak a félkemény és a lágy ágybetétek felelnek meg.

Aki mindenhogyan alszik, az kényelmesen fog feküdni a félkemény, kemény és lágy matracokon is. A félhason alvóknak a lágy változatok ajánlottak.

Hogy mi a rugós ágybetétek titka? A bonellrugók igen magas minőségű acélrugókból vannak. Ha a matrac memóriás réteggel is ellátott, az külön biztosítja az egészséges alátámasztást – sőt, a habréteg minimálisra csökkenti a gerincre és hátízületekre nehezedő nyomást, valamint elősegíti a véráramlást.

A táskarugós modellek ortopédiailag megfelelően kialakítottak, memory habbal vagy hideghabbal kiegészítettek – selymes szövettel vagy kötött, pamut huzattal is kérhetők. Egyes ágybetétek multizónás megoldással készülnek a még tökéletesebb alvásért.

A higiéniáról gondoskodik a matracok szövete: antiallergén vagy antibakteriális, ami különösen fontos napjainkban, amikor sokan küzdenek allergiával! A matracok szerkezete a megfelelő szellőzést is biztosítja.

Számos kiváló ágybetét áll rendelkezésünkre a legkiválóbb kényelemért. Egyedi méret kiválasztására is van lehetőség, ha a választott matrac méretében nem felel meg elképzeléseinknek. Nézzük végig a széles kínálatot!Kapcsolódó cikkek

Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Ha fontos a vendégek kényelme!
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Nagyobb méretű ülőgarnitúrára zsákvászont!
Könyvespolc kínálat

Könyvespolc kínálat

A szekrény, ami nemcsak könyvekben jó…
Íróasztalt fenyőben!

Íróasztalt fenyőben!

"Erdei hangulatban" az íróasztal előtt…
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazításnál is fontos a kényelem!