Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Legyen inkább elemes ülőgarnitúra! Tökéletes kényelem, és a helyek száma sem korlátozott. Az elemes ülőgarnitúrákon sosem leszünk helyszűkében.

A nappali akkor az igazi, ha nemcsak a sarokba kuporodni van helyünk, hanem másokat is leültethetünk. Semmiképp sem leszünk gondban egy szépséges, elemes ülőgarnitúra használatával, amely magában foglal egy kanapét – 2 személyeset vagy 3 személyeset – és egy vagy két fotelt, esetleg még puff is csatlakozik hozzá.

Attól függően, hogy mekkora a helyigény, hányan használnák az ülőgarnitúrát, választhatjuk a kiszemelt darabot 3-2-1, vagy 3-1-1 felállásban. Tehát két fotellel, vagy pedig kanapékkal.

Kényelmes ülőhely a család minden tagja, de a vendégek számára is! Sőt, az elemes ülőgarnitúra-választék többsége kinyitható ágyat is rejt, ezért ott alvásra is van lehetőség.

Az ágyneműtartós részbe pedig egyéb, szem elől elrejtendő dolgainkat is bepakolhatjuk.

No, de milyen legyen az ülőgarnitúra?

Akár a klasszikus stílusért vagyunk oda, akár a nagyon modern bútorokat szeretjük, megtaláljuk a kedvünkre valót.

Az egyszerű megjelenésű kanapék, ülőgarnitúrák kedvelői számos mutatós, kárpitozott modellből választhatnak, még akár a nosztalgikus külsejű, „kattanós” kanapés, görgős foteles fajtából is.

Egyszerű, mutatós és kis helyet foglal az ágyneműtartós kanapéval, de két relax fotellel ellátott, fiataloknak külön ajánlott ülőgarnitúra is.

Aki a klasszikus megjelenés híve, számos elegáns darab közül választhat, legyen az kárpitozott, zsenília szövetes, fabetétes modell, vagy valódi bőr ülőgarnitúra.

Viszont ha a minimál stílus a kedvenc, szép számú mutatós modell áll rendelkezésére a szögletes vonalvezetésű, merész, dizájnos elemes ülőgarnitúra-választékban – még az ötvenes évek hangulata és a modern megjelenés egyedi keveréke is megtalálható itt!

A táskarugós design kanapék akár mindennapos alvásra is jók, ha felületükre nem textilbőr szövetet választunk. Nem nehéz megtalálni az igazit!Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatracokról

Kókuszmatracokról

Kókuszréteg a kényelmes alvásért!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!
Kanapét vendégágynak!

Kanapét vendégágynak!

Pár éjszakás kényelemhez...
Elemezzük a gyerekszobát is!

Elemezzük a gyerekszobát is!

Hogy a gyerekszoba igazán jól mutasson!