Nyitható Kanapé

Hogyan válassz kényelmes nyitható kanapét?

 

Elemes ülőgarnitúra tudnivalók

Legyen inkább elemes ülőgarnitúra! Tökéletes kényelem, és a helyek száma sem korlátozott. Az elemes ülőgarnitúrákon sosem leszünk helyszűkében.

A nappali akkor az igazi, ha nemcsak a sarokba kuporodni van helyünk, hanem másokat is leültethetünk. Semmiképp sem leszünk gondban egy szépséges, elemes ülőgarnitúra használatával, amely magában foglal egy kanapét – 2 személyeset vagy 3 személyeset – és egy vagy két fotelt, esetleg még puff is csatlakozik hozzá.

Attól függően, hogy mekkora a helyigény, hányan használnák az ülőgarnitúrát, választhatjuk a kiszemelt darabot 3-2-1, vagy 3-1-1 felállásban. Tehát két fotellel, vagy pedig kanapékkal.

Kényelmes ülőhely a család minden tagja, de a vendégek számára is! Sőt, az elemes ülőgarnitúra-választék többsége kinyitható ágyat is rejt, ezért ott alvásra is van lehetőség.

Az ágyneműtartós részbe pedig egyéb, szem elől elrejtendő dolgainkat is bepakolhatjuk.

No, de milyen legyen az ülőgarnitúra?

Akár a klasszikus stílusért vagyunk oda, akár a nagyon modern bútorokat szeretjük, megtaláljuk a kedvünkre valót.

Az egyszerű megjelenésű kanapék, ülőgarnitúrák kedvelői számos mutatós, kárpitozott modellből választhatnak, még akár a nosztalgikus külsejű, „kattanós” kanapés, görgős foteles fajtából is.

Egyszerű, mutatós és kis helyet foglal az ágyneműtartós kanapéval, de két relax fotellel ellátott, fiataloknak külön ajánlott ülőgarnitúra is.

Aki a klasszikus megjelenés híve, számos elegáns darab közül választhat, legyen az kárpitozott, zsenília szövetes, fabetétes modell, vagy valódi bőr ülőgarnitúra.

Viszont ha a minimál stílus a kedvenc, szép számú mutatós modell áll rendelkezésére a szögletes vonalvezetésű, merész, dizájnos elemes ülőgarnitúra-választékban – még az ötvenes évek hangulata és a modern megjelenés egyedi keveréke is megtalálható itt!

A táskarugós design kanapék akár mindennapos alvásra is jók, ha felületükre nem textilbőr szövetet választunk. Nem nehéz megtalálni az igazit!Kapcsolódó cikkek

Matracot memóriával

Matracot memóriával

Megjegyzi az alvásod...
Design kanapét szeretnénk?

Design kanapét szeretnénk?

Bátraké a merész kanapé!
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Ha nem csak a kényelem a fontos, hanem az egészség is!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Modern kanapé, modern szövettel...